Günlük kuşlarınızla olan rütinizi, evin yaklaşık kaç derece olduğu, hangi marka yem kullandınızı söylermissiniz?Ekli dosyayı görüntüle 15483Dışı muhabbet kuşumun ense tarafı hafif şiş gibi ve ara sıra dışkısında farklılıklar oluyor. Yeşil sıvımsı gibi renk oluyor. Az önce de hapşırıp duruyordu erkek kuşumla beraber. Acaba bir sorunu var mı?
Ev ılık oluyor onların durabileceği ortamda zaten geceleri örtüyorum üstlerini, yemi ise açıktan alıyorum durumum olmadığı için şu an karışık tohumlu yem kullanıyorumGünlük kuşlarınızla olan rütinizi, evin yaklaşık kaç derece olduğu, hangi marka yem kullandınızı söylermissiniz?
Teşekkür ederiz ense kısmındaki şişlik normal mi ya da kuyruğundaki hafif şişlikGün içinde hapşurma oluyor her kuşta ama seriye bağlama ve biraz fazla bir oranda ise muhtemelen üşüttüler. Görünüş olarak oldukça sağlıklı duruyor
Teşekkür ederim. Bugün durduk yere kucağıma yattı yer acar gibi. Sebebi nedir?bana şiş gibi gelmedi. Anormallik olsa fark ederdim
Ev ılık oluyor onların durabileceği ortamda zaten geceleri örtüyorum üstlerini, yemi ise açıktan alıyorum durumum olmadığı için şu an karışık tohumlu yem kullanıyorum
Gr alıyorum çok bayatlamamasi acısındanaçık yem kg kaça alıyorsunuz? ona göre yem önerilebilir