EvetMerhaba, elle besleme bir bebek mi?
Annesi beslememis elle besleniyormus .Ben de şuan şırınga ile besliyorum
hocam elle besleyince neden böyle oluyor?Merhaba, elle besleme bir bebek mi?
Hikayem uzun .Otistik bir oğlum var .Petshoptan bir kuş aldım elini degebilsin alışsın dedim bana 1 yaşını geçmiş papağan sattilar.Neyse geri vermedik alismadi da.Sonfa dedim çok istiyor yavru alayim.Evet haklısınız hadi ben bilmiyorum keşke satan da deseydi bana kardeş buna bakamazsin .Bir de bana malzemeleri güya indirim yapti bir baktım fiyatlara neyse geçtim onu.Sabaha kadar ben uyumadım hayvan akşam yemek yemedi.Sabahi zor ettim dükkana kuşu bıraktım.Bir teyze ve oğlu petshop işletiyor bu arada .Teyze ye anlattım ben yapamadım vermem istiyorum dedimTeyze kursağına bastırdı ve dolu dedi beslenmis.Ama nasıl bastirdi.Sonra hayvan nefes alamadi.Neyse duzeldi ve biraktim.Bana onu biraz besler büyütür size veririm dedi.Hadi dedim tamam biraz buyur alırım.Numarami bıraktım.Aksam hayvancagizin ölmüş fotosunu atmış.Cok üzgünüm anlatamam .Çocuklara birşey diyemedim.Gelcek sanıyorlar.Ve mesaj yazdım cevap bile yazmamış.Gitsem tartisirim.Gitmesem parama da yazık değil mi? Ne yapacağımı bilemedim.Arastirdim ruhsatlı satış yapan bir pet shop değilmiş.Yani çok üzgünüm anlatamam.Cok uzun oldu özür dilerim.Çok fazla mama vermeyin. Fazla beslemişsiniz! Birde kuşun gaga kenarlarında mantar var krem sürün. Ayrıyetten neden bu kadar küçük bir yavruyu aldınız merak ediyorum? Ne tüyleri çıkmış, ne yem kırmayı biliyor
mantar mı mama atığı mı çözemedim. mantar gibi duruyor ama iyi bir fotoğraf lazımÇok fazla mama vermeyin. Fazla beslemişsiniz! Birde kuşun gaga kenarlarında mantar var krem sürün. Ayrıyetten neden bu kadar küçük bir yavruyu aldınız merak ediyorum? Ne tüyleri çıkmış, ne yem kırmayı biliyor
Bu tip kuşlar alınacaksa mutlaka bir üretici aramak lazım. Yuvadan, yeni atlamış ve tüy kalitesi düzgün olan bir bebek almak daha uygun olur sizin için. Kocaelinde var mıdır bilemem ama facebook üzerinden araştırabilirsinizHikayem uzun .Otistik bir oğlum var .Petshoptan bir kuş aldım elini degebilsin alışsın dedim bana 1 yaşını geçmiş papağan sattilar.Neyse geri vermedik alismadi da.Sonfa dedim çok istiyor yavru alayim.Evet haklısınız hadi ben bilmiyorum keşke satan da deseydi bana kardeş buna bakamazsin .Bir de bana malzemeleri güya indirim yapti bir baktım fiyatlara neyse geçtim onu.Sabaha kadar ben uyumadım hayvan akşam yemek yemedi.Sabahi zor ettim dükkana kuşu bıraktım.Bir teyze ve oğlu petshop işletiyor bu arada .Teyze ye anlattım ben yapamadım vermem istiyorum dedimTeyze kursağına bastırdı ve dolu dedi beslenmis.Ama nasıl bastirdi.Sonra hayvan nefes alamadi.Neyse duzeldi ve biraktim.Bana onu biraz besler büyütür size veririm dedi.Hadi dedim tamam biraz buyur alırım.Numarami bıraktım.Aksam hayvancagizin ölmüş fotosunu atmış.Cok üzgünüm anlatamam .Çocuklara birşey diyemedim.Gelcek sanıyorlar.Ve mesaj yazdım cevap bile yazmamış.Gitsem tartisirim.Gitmesem parama da yazık değil mi? Ne yapacağımı bilemedim.Arastirdim ruhsatlı satış yapan bir pet shop değilmiş.Yani çok üzgünüm anlatamam.Cok uzun oldu özür dilerim.
Hikayem uzun .Otistik bir oğlum var .Petshoptan bir kuş aldım elini degebilsin alışsın dedim bana 1 yaşını geçmiş papağan sattilar.Neyse geri vermedik alismadi da.Sonfa dedim çok istiyor yavru alayim.Evet haklısınız hadi ben bilmiyorum keşke satan da deseydi bana kardeş buna bakamazsin .Bir de bana malzemeleri güya indirim yapti bir baktım fiyatlara neyse geçtim onu.Sabaha kadar ben uyumadım hayvan akşam yemek yemedi.Sabahi zor ettim dükkana kuşu bıraktım.Bir teyze ve oğlu petshop işletiyor bu arada .Teyze ye anlattım ben yapamadım vermem istiyorum dedimTeyze kursağına bastırdı ve dolu dedi beslenmis.Ama nasıl bastirdi.Sonra hayvan nefes alamadi.Neyse duzeldi ve biraktim.Bana onu biraz besler büyütür size veririm dedi.Hadi dedim tamam biraz buyur alırım.Numarami bıraktım.Aksam hayvancagizin ölmüş fotosunu atmış.Cok üzgünüm anlatamam .Çocuklara birşey diyemedim.Gelcek sanıyorlar.Ve mesaj yazdım cevap bile yazmamış.Gitsem tartisirim.Gitmesem parama da yazık değil mi? Ne yapacağımı bilemedim.Arastirdim ruhsatlı satış yapan bir pet shop değilmiş.Yani çok üzgünüm anlatamam.Cok uzun oldu özür dilerim.