Beyzanurr
Forum Sakini
Ne kadar güzel şu haliyle cinsiyet tahmini yapabilmeniz ? benim daha ilk yavrum olduğu için her şeyden korkuyorum normal mi hastalık mı soruyorum , teşekkürler inceleyeyimMaşallah çok tatlı olacak sanki dişi bebek gibi.
Bu kategoriyi de takip etmenizi öneririm. Kendi günlüğünüzü de oluşturabilirsiniz.
Sağolun aslında kuşum daha önce kızgınlık yumurtalarında mindere yatmıştı. O zamanlar boş yumurtayı almayın strese girer diyenler olduğu için almamıştım. Maalesef yanlış yaptığımı öğrendim. O şekilde alıştığı için yuvalik koyduğumda korktu yuvaliktan, girmedi içine. Yumurtalara yatmaz soğur diye de fazla bekletmedim ben de o şekilde. Tekrar minder hazirladim mindere yattı. Burdan öneri aldım. Yuvalik taktım ama girmediği için çıkardım biran önce yumurtaya yatsın diye minder koydum. Şuanda bu sekildelerçok sıcak döneme denk gelmiş. yavrulukta havalandirma delikleri yoksa kapağını 1 parmak kadar aralık bırakırsanız, nem ve ısının tetikleyeceği mantar gibi patojenlere karşı ön tedbir olur
Altına talas vs koymadım temizliyorum sürekli. Anne dışkı yiyor çünkü. Vitamin mineral probiyotik verdiğim halde. O yüzden anne tüneğine çıktığında gördüğüm dışkıları alıyorum.Sağolun aslında kuşum daha önce kızgınlık yumurtalarında mindere yatmıştı. O zamanlar boş yumurtayı almayın strese girer diyenler olduğu için almamıştım. Maalesef yanlış yaptığımı öğrendim. O şekilde alıştığı için yuvalik koyduğumda korktu yuvaliktan, girmedi içine. Yumurtalara yatmaz soğur diye de fazla bekletmedim ben de o şekilde. Tekrar minder hazirladim mindere yattı. Burdan öneri aldım. Yuvalik taktım ama girmediği için çıkardım biran önce yumurtaya yatsın diye minder koydum. Şuanda bu sekildeler