mybadlands
iyikus.com Üyesi
Bence farklı olaylar ama konuda birbiriyle alakalı gibi yazılmış. Hekim @Eyunal 'ın tabiriyle kasap gibi ama hadi hayırlısı...Kurulukla ayağın ne bağlantısını kurdu anlayamadım açıkçası.Kaybedebilir derken,kırık mı,felç mi,doku kaybımı var?
ayağına kan gitmiyormuş ama kuruluk dediğine eminimKurulukla ayağın ne bağlantısını kurdu anlayamadım açıkçası.Kaybedebilir derken,kırık mı,felç mi,doku kaybımı var?
Bence farklı olaylar ama konuda birbiriyle alakalı gibi yazılmış. Hekim @Eyunal 'ın tabiriyle kasap gibi ama hadi hayırlısı..
tamam o zaman bu hastalığın adı ne veteriner yanlış söyledi galibaKuruma (kurumosis :)) diye bir hastalık YOKTUR!!!
Evet arkadaşlar bu yazımda kuruma nedir? ne değildir? kuruma bir hastalıkmıdır? kurumada yapılan yanlışlar nelerdir? gibi soruları yanıtlıyacağım ve kuruma adı altında yapılan bütün yanlışları anlatacağım. Mutlaka sonuna kadar okuyun! Öncelikle şunu söylemeliyim kuruma diye bir hastalık yoktur...iyikus.com
Ayakta kangren mi oluşmuş yani? Renk değişimi şişme vs var mı? Kuruluk oluşmasını neye bağladı peki.Dışkılar,genel durum çok mu kötü.Daha detaylı anlatırsanız iyi olur.tamam o zaman bu hastalığın adı ne veteriner yanlış söyledi galiba
Ayakta kangren mi oluşmuş yani? Renk değişimi şişme vs var mı? Kuruluk oluşmasını neye bağladı peki.Dışkılar,genel durum çok mu kötü.Daha detaylı anlatırsanız iyi olur.
ayağına basmıyordu veterinere götürdük kuruluk gibi birşey dedi ve kan dolaşımı da sıkıntı var dedi ayağına az kan gidiyormuş ama ben ayağında bir renk değişimi göremiyorum krem verdi masaj yaparak sabah akşam süremiz gerekiyormuş bebek aspirinini 8 parçaya bölüp 1 tanesini attacakmişiz ve bir vitamin verdiAyakta kangren mi oluşmuş yani? Renk değişimi şişme vs var mı? Kuruluk oluşmasını neye bağladı peki.Dışkılar,genel durum çok mu kötü.Daha detaylı anlatırsanız iyi olur.