kuş ayaklarından felç oldu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan baytogi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

baytogi

Forum Sakini
Arkadaşlar Selamlar, 2018 doğumlu dişi show kuşum var gayet sağlıklıydı bu sene 3 ağız yavru aldım ama son 15 gündür kuşuma felç geldi ayağına,kırık çarpma yada herhangibi dışsal sebep yok, bu felç rahatsızlığını nasıl tedavi edebiliriz ? ne önerirsiniz ilaç vs ,yorumlarınız için şimdiden teşekkür ederim.saygılar

Bu tip durumlarda ilk yapilmasi gereken üretim kesilmeli ve düzenli kalsiyum ve d vitamini takviyesi yapilmalidir. Mümkünse ayrı bir ürün alinmali nekton msa gibi. Follukta çok yoğun yatan dişilerde gözlemlenen bir problem gibi

Oyla 0
Doğanay Üstad şuan üretim zaten yok,devit-3 hergün 1 damla damlatmaya başladım son 3 gündür,onun haricinde beklemedeyim başka ne yapabilirim kısa sürede iyileşir mi

Oyla 0
İyilesmeyebilir. Çarpık bacak problemine benzer bir deformasyon oluşuyor maalesef. Kuş muhtemelen buna yatkin bir iskelet yapisina sahipmis ? veterinerin o bölgeyi kontrol etmesi gerek. Başka bir çözüm var mı bilmiyorum maalesef

Oyla 0
İyilesmeyebilir. Çarpık bacak problemine benzer bir deformasyon oluşuyor maalesef. Kuş muhtemelen buna yatkin bir iskelet yapisina sahipmis ? veterinerin o bölgeyi kontrol etmesi gerek. Başka bir çözüm var mı bilmiyorum maalesef
erkeğini ayırmıyorum hiç yanından,çünkü su ihtiyacını ve yem ihtiyacını karşılıyor,kalabalık yere koyarsam ölür diye düşünüyorum,çünkü yerde uzanıyor mecburen,

Oyla 0
Çok geçmiş olsun. Arkadaşlar da gördüğünde yorum yapacaktır. Varsa bir fotoğraf ekleyebilir misiniz?

Oyla 0
Gün içinde kremler ile müdahale edilebilir bu arada. Teramycin reparil gibi

#salmonella ve ecoli degerlendirilmelidir

Son düzenleme:
Oyla 0
Kuşu elinize alıp kısa bir video çekermisiniz. Bacakların durumu nasıl bakalım. 15 gün uzun bir süre multivitamin gibi şeyler yada antibiyotik kullandınızmı bu sürede? Ayrıyetten kuşun dışkılarınada bakalım..

Oyla 0
Geri