kuş için probiyotik

emine Ç.

iyikus.com Üyesi
merhaba, kuşum için Diazyme nin probiyotiğini aldım. sindirim rahatsızlığı vardı iyi gelir umuduyla. acaba hergün kullanabilir miyim toz bişey bazı yerlerde hergün kullanılabileceği yazıyor. emin olmak istedim. bilgili arkadaşlar cevaplarsa sevinirim

Keşke almadan önce istişare etseydik forum olarak önermediğimiz bir probiyotik çünkü.Eğer alma durumunuz varsa yeni bir probiyotik almanız iyi olur ama yoksa kullanacaksınız mecburen.Her gün kullanım doğru olmaz haftada iki kere tam dolu suluğa (100 ml) 1 pirinç tanesi kadar atmanız yeterli olacaktır..

Oyla 0
Keşke almadan önce istişare etseydik forum olarak önermediğimiz bir probiyotik çünkü.Eğer alma durumunuz varsa yeni bir probiyotik almanız iyi olur ama yoksa kullanacaksınız mecburen.Her gün kullanım doğru olmaz haftada iki kere tam dolu suluğa (100 ml) 1 pirinç tanesi kadar atmanız yeterli olacaktır..
morelim bozuldu şuan biraz. araştırmıştım baya çoğu sitede bunun önerildiğini gördüm. hakkında kötü bişey duymadım pek. 5 6 ay kullanım süresi var zaten sadece. olmadı yenisini alırım ama kullanırsam kuşuma zarar vermez umarım. onun iyi olması çok önemli benim için. iyi ediyim derken kötü olmasın

Oyla 0
İş görecektir lakin yüksek etkili bir ürün değildir. Her gün değil ama haftada 1-2 kez verilebilir.

Oyla 0
Geri