kuş kafesin tellerini ısırıyor

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Kenan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Kenan

iyikus.com Üyesi
arkadaşlar erkek kuş aldım hayla kavga ediyolar dişi erkeğin ayaklarını ve kuyruğunu ısırıyor bu erkeği ilk geldiğinde ayrı kafese koydum dişiyle 2 5 kere görüştürdüm sonra aldım elime alıştırmak için uzaktan ötüyolar beraber acaba erkek dişinin yanına mı gitmek istiyo? bide ayak ve kuyruk ısırmayla bitmiyo arkadaşlar dişi erkeğin gözünü ısırmaya çalışıyo geliyo bikere yanağını ısırdı kuşa tekme atar gibi uçarak vuruyor ne yapacağımı şaşırdım

Dişiniz çok kızışmış olmalı ve erkek oldukça pasif olmalı. Bu nedenle dediğiniz kadar şiddetli ise dikkat etmek lazım. Ayak ısırma ayak atma durumları kızgınlık belirtisidir ve eşleşmek istediğiniz göstergesidir. Dişinin kendisinin seçmesini sağlayın aldığınız yerden.

Oyla 0
adam kafese koydu dişimiz bu erkeğin yanına gitti böyle gagadan yem kusma olayı varya onu yaptılar bizde tamam dedik aldık diğer erkeklerle ilgilenmedi

Oyla 0
Olur o halde biraz zaman tanıyın. Erkek ortama alışsın biraz. Dişi hakimiyet kurmuş olmalı kafesinde.

Oyla 0
Olur o halde biraz zaman tanıyın. Erkek ortama alışsın biraz. Dişi hakimiyet kurmuş olmalı kafesinde.
kafes içinde dişi kaçıyo sahiplenme durumu olamaz bence yem yiyebiliyor su içebiliyor tüneğinde durabiliyo ama dişi kaşınıyo normal sakin duran kuşa geliyo tünekte saldırıyo :)

Oyla 0
Geri