Kuş kendi kendine kanat çırpıyor.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Kubilay
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Kubilay

iyikus.com Üyesi
Kuşum kendi kendine kanat çırpıyor.Bu çok uzun zamandır var.Fakat son zamanlarda bunu biraz fazla yapıyor ve kendini çok zorluyor.Elime aliyom dursun diye kulağımı yaklaştırıyom zar zor nefes alıyor kendini baya zorlamış oluyor ben durduruyom kanat çırpmasını yoksa durmuyo daha çok yapıyor.Acaba bu bı hastalık mı yoksa normal bişey mi?Sorun çıkartır mı kuşa?Ben şahsen normal bişi oldunu sanmıyom.

Gün içinde ne kadar dışarı çıkarıyorsunuz? İstediği gibi uçabiliyor mu?

Oyla 0
Dışarı derken evin dışına çıkarmıyom kaçma huyu var kuşun ayağında bilezik yok büyük ihtimal aldığım adam doğadan yakaladı yada eğitimsiz ben bu şekil iken eğitim kuşu.Kafesin dışına diyorsanız hep kafesin dışında sadece uyurken kafese koyuyom ve kuşun uçma gibisinden bı davranışı yok yada daha kanat tüyleri tam değil ondan dolayı uçamıyor.Atliyo ve yerde yürüyor çoğu zaman.Tekrardan söylüyom bunun normal bı davranış oldunu sanmıyom.

Oyla 0
Bazı türlerde bu hareket genelde egzersiz, uçmak isteme gibi durumlarda yaptıkları bi hareket olabiliyor...

Sizin kuşunuzun türü nedir?

Oyla 0
Pakistan papağanı
Bu hareketler sizi dediniz gibi hareketler değil bence.Çünkü elime alıp ben durduruyom ve alıp nefes alışını dinlediğimde zar zor nefes alıyor pat pat ses geliyor sanki kalbi ağzından çıkacak gibi oluyor.Gerilme hareketlerini falan kanadını havaya doğru açar bı kere durur veya ayağını geriye doğru uzatır esner fakat bu o tür değil.

Oyla 0
Pakistan papağanı
Bu hareketler sizi dediniz gibi hareketler değil bence.Çünkü elime alıp ben durduruyom ve alıp nefes alışını dinlediğimde zar zor nefes alıyor pat pat ses geliyor sanki kalbi ağzından çıkacak gibi oluyor.Gerilme hareketlerini falan kanadını havaya doğru açar bı kere durur veya ayağını geriye doğru uzatır esner fakat bu o tür değil.
Videosunu paylaşırsanız iyi olur

Oyla 0
Geri