Kuş kumu için minik bi suluk var. Pet shopta bulunur. Ondan yiyorlar bizimkiler. Ihtiyaci olduğu kadar yiyip bırakıyorlar.Kuş kumu ne kadar gerekli sürekli yemlere katılmalı mıdır içersinde bulunduğu tozlar yemlere karışarak kuşların sağlığına zarar verir mi ne sıklıkla kullanılmalıdır ?
Kuş kumunda toz bulunduğu için kuşların sağlığına zarar vermemesi için yıkayıp kurutup verebilir miyimKuşların yediklerini kolayca sindirmesine yardımcı olduğu için kafeste sürekli bulundurulmalıdır. Ben kuş kumunu ayrı bir sulukta (parmak suluk) koyuyorum ve ayda 1 kez kumu yeniliyorum.
Yapanlar var ama gerek yok. Grit kum alın geçin.marka önemli değil grit olmasi yeter ama Garden yada goldwings iş görür.Kuş kumunda toz bulunduğu için kuşların sağlığına zarar vermemesi için yıkayıp kurutup verebilir miyim
Kristal almazsanız gritlerde çok fazla toz yok. Uğraşmanıza gerek yok direkt olarak verebilirsiniz.Kuş kumunda toz bulunduğu için kuşların sağlığına zarar vermemesi için yıkayıp kurutup verebilir miyim
Kuş kumunda toz bulunduğu için kuşların sağlığına zarar vermemesi için yıkayıp kurutup verebilir miyim