Hocam alemsin vallahaBugun aldigim kus kumunu dikkatle inceledigimde içki gibi koktugunu fark ettim sizce bozuk mu bu kum. Gold wings markası.
Anason böylemi ya. Bu baya kötü kokuyor ama sanki.Anason kokusudur o. Bazi içki türlerindede anason olabiliyor. Akşam akşam başlığı görünce kahkaha attım vallaha.
Fazla koklamayın kafa yapabilir.Anason böylemi ya. Bu baya kötü kokuyor ama sanki.
Aynen. Biliyorum onu. Benim dayım da kaçak içki yapıp satıyor. Oradan biliyorum.Anason kokusudur o. Bazi içki türlerindede anason olabiliyor. Akşam akşam başlığı görünce kahkaha attım vallaha.
Fazla koklamayın kafa yapabilir.
Anason kokusu nasıl birsey ya? Tarif edebilirmisiniz. Bozuksa vermek istemiyorum.Aynen. Biliyorum onu. Benim dayım da kaçak içki yapıp satıyor. Oradan biliyorum.
Kokuyu nasıl tarif edeyimki? Mayhoş değişik bir koku işte. Biraz ağır bir koku.Anason kokusu nasıl birsey ya? Tarif edebilirmisiniz. Bozuksa vermek istemiyorum.
Gold wings iyimidir kumda?Kokuyu nasıl tarif edeyimki? Mayhoş değişik bir koku işte. Biraz ağır bir koku.
Kullandım ama önermem. Garden-Mix, Beak's gibi markaların grit kuş kumunu öneriyorum. Gold-Wings anasonlu kuş kumu ondan öyle kokuyor. Yani içki değil merak etme.Gold wings iyimidir kumda?
Akşam aşkam güldürdünüz Allah ta sizi güldürsün.Bugun aldigim kus kumunu dikkatle inceledigimde içki gibi koktugunu fark ettim sizce bozuk mu bu kum. Gold wings markası.