Ayrı bir yemlikte ver. Yeme eklemek iyi olmuyor.Kuş kumu aldım yeminin üstüne döküyorum ama dibe çöküyor yiyemiyor. Nasıl verebilirim başka türlü?
Koyuyorum ama çok az yiyor öyle. 1 kere alıp bırakıyor.Ayrı bir mama kabı ya da yemlik içerisine koyarak kafeste bulundurabilirsiniz.
Kumluk, kücük suluk,mamalık ya da başka bir yemliğe ayrı olarak koyarak verin.
Zaten çok yemezlerki kumu. Günde 1 2 kere alıp bırakırlar.Koyuyorum ama çok az yiyor öyle. 1 kere alıp bırakıyor.
Öyle yemesi lazım zaten. Sürekli kum yemesi iyi değil.Koyuyorum ama çok az yiyor öyle. 1 kere alıp bırakıyor.
Kendisi ihtiyacı kadar yiyecektir. Sürekli kafesinde bulundurabilirsiniz. Süreci ona bırakın.Koyuyorum ama çok az yiyor öyle. 1 kere alıp bırakıyor.
Onlar için kullanılan küçük boyutlu yemlikler oluyor tavsiyem içine bir kaşık koyun yeterli olur zaten fazla yemiyorlar.Kuş kumu aldım yeminin üstüne döküyorum ama dibe çöküyor yiyemiyor. Nasıl verebilirim başka türlü?
Mantıklıymış benimki hep devirmeyi başarıyor sanırım böyle versem iyi olabilir.Ya da hiç olmadı git bir tane suluk al. Suluğu kuş kumuyla doldur ve kafese tak. Kuşun aynı su içer gibi kumu da yiyecektir.
Ya da hiç olmadı git bir tane suluk al. Suluğu kuş kumuyla doldur ve kafese tak. Kuşun aynı su içer gibi kumu da yiyecektir.
Kumluk satılıyor zaten suluğun parmak kadar olanı. Onlardan alsın.Mantıklıymış benimki hep devirmeyi başarıyor sanırım böyle versem iyi olabilir.
Suluk ve kumluk olarak satılan şeylerin arasında bir fark yok ki. Sadece suluğun hacmi daha büyük. Kuşumun suluğuna kum dolduralı 4 ay oldu hala çeyreği bile bitmedi. Suluk güzel bir şey.Kumluk satılıyor zaten suluğun parmak kadar olanı. Onlardan alsın.