Kuş multivitamleri ve diğer takviye ürünler

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Aknaz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Aknaz

iyikus.com Üyesi
Multivitamin, probiyotik vb. takviye olarak gerekli uygun fiyatlı önerebileceğiniz ürünler ve ne sıklıkla kullanılmalılar

Oyla 0
Çoğu üretici de aynılarını önerdi fakat bir vitamine 100-200 TL verecek bütçem yok, bu yüzden özellikle uygun fiyatlı yazdım. Ama yine de cevap verdiğiniz için teşekkür ederim

Oyla 0
Çoğu üretici de aynılarını önerdi fakat bir vitamine 100-200 TL verecek bütçem yok, bu yüzden özellikle uygun fiyatlı yazdım. Ama yine de cevap verdiğiniz için teşekkür ederim
Yok zaten bu tür ürünler dediğiniz gibi çok pahalıdırlar. Bu yüzden çoğu tek yada çift kuş sahibi olanlar bölünmüş ürünleri tercih ediyorlar. grpetürünleri com güvenilir bir sayfadır. Likit ürünlerde 50 ml, toz ürünlerde de yine 50 gram yeterli olacaktır.

Oyla 0

Bölünmüş olarak, Akyol kardeşler, grpet ürünleri ve petmarketburada gibi sitelerden temin edebilirsiniz.

Vitaminler bölündükten sonra markasına göre 30 - 45 TL arasında değişiyor.

Oyla 0
Multi vitamini mama verme sıklığınıza göre haftada 1 ya da 2 kez, probiyotiği de aynı şekilde haftada 1 ya da iki kez verebilirsiniz.

Oyla 0
Geri