Çoğu üretici de aynılarını önerdi fakat bir vitamine 100-200 TL verecek bütçem yok, bu yüzden özellikle uygun fiyatlı yazdım. Ama yine de cevap verdiğiniz için teşekkür ederimYem,Mama,Vitamin-Aminoasit-Elektrolit Kısacası Tüm Beslenme ve Sağlık İçin En İyi Tercihler
Merhaba arkadaşlar, Biliyorsunuz ki her ne kadar kuşlarımıza kimyasal vermek istemesek de yine de onların kendi ihtiyaçlarını karşılayamayacağı şeyler var. Bunları da bizim takviye olarak vermemiz gerekiyor. Aşağıya ürünleri ekledim. Kategorilerindeki yüksek sınıf ürünleridir... Genel...iyikus.com
bölünmüş alabilirsiniz 50 mlÇoğu üretici de aynılarını önerdi fakat bir vitamine 100-200 TL verecek bütçem yok, bu yüzden özellikle uygun fiyatlı yazdım. Ama yine de cevap verdiğiniz için teşekkür ederim
Yok zaten bu tür ürünler dediğiniz gibi çok pahalıdırlar. Bu yüzden çoğu tek yada çift kuş sahibi olanlar bölünmüş ürünleri tercih ediyorlar. grpetürünleri com güvenilir bir sayfadır. Likit ürünlerde 50 ml, toz ürünlerde de yine 50 gram yeterli olacaktır.Çoğu üretici de aynılarını önerdi fakat bir vitamine 100-200 TL verecek bütçem yok, bu yüzden özellikle uygun fiyatlı yazdım. Ama yine de cevap verdiğiniz için teşekkür ederim
Çoğu üretici de aynılarını önerdi fakat bir vitamine 100-200 TL verecek bütçem yok, bu yüzden özellikle uygun fiyatlı yazdım. Ama yine de cevap verdiğiniz için teşekkür ederim
Üründen ürüne değişir.Birini sorun söyleyelimBu ürünleri ne sıklıkla kullanmalıyım