Kuş sesi dinletme

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Nihal
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Nihal

Yeni Üye
Merhaba kuslara kus sesi dinletmek sakincali olur mu yoksa dinlemek iyi mi gelir bilgi verirmisiniz

Bir tane dişi kusum var daha yeni 1 ay oldu. ötmesi icin mutlu olsun diye. Ben onunla konusuyorum elimden geldigince dinliyo bazen otuyo ama cok az. Sagda solda duyuyorum dinletenleri burda da sormak istedim dogru mu olur yanlış mi

Oyla 0
Kuş sesi dinletmenin sonu yok ne yazık ki, dinletebilirsiniz pek tabi... Lakin size bir örnek vereyim, gerisini siz düşünün...

Bir odaya alınmış insan düşünün, iletişim kurabileceği kimse yok. Dolayısıyla da konuşmuyor. Ona insan seslerinin olduğu bir kaset dinletiliyor. Buna tepki verecektir:) Fakat kaset kapatıldığında yine eski haline dönecektir.

Gibi :D

Peki ne önerirsiniz diye sorarsanız bana...

O yalnız insanın, iletişim kurabileceği, sevgisini, sevincini, kızgınlığını... vs.vb. paylaşabileceği bir arkadaş edindiğini düşünün... O artık yalnız değil:)

Bu sebeple kuşunuza arkadaş almalısınız...

Sizinle de arkadaş olabilir, sevgisini paylaşabilir. Ama elbet birgün kendi tüeünden bir canlı isteyecektir.

Thread 'Muhabbet Kuşları Tek Bakılmamalıdır' Muhabbet Kuşları Tek Bakılmamalıdır

Oyla 0
Kuş sesi dinletmenin sonu yok ne yazık ki, dinletebilirsiniz pek tabi... Lakin size bir örnek vereyim, gerisini siz düşünün...

Bir odaya alınmış insan düşünün, iletişim kurabileceği kimse yok. Dolayısıyla da konuşmuyor. Ona insan seslerinin olduğu bir kaset dinletiliyor. Buna tepki verecektir:) Fakat kaset kapatıldığında yine eski haline dönecektir.

Gibi :D

Peki ne önerirsiniz diye sorarsanız bana...

O yalnız insanın, iletişim kurabileceği, sevgisini, sevincini, kızgınlığını... vs.vb. paylaşabileceği bir arkadaş edindiğini düşünün... O artık yalnız değil:)

Bu sebeple kuşunuza arkadaş almalısınız...

Sizinle de arkadaş olabilir, sevgisini paylaşabilir. Ama elbet birgün kendi tüeünden bir canlı isteyecektir.

Thread 'Muhabbet Kuşları Tek Bakılmamalıdır' Muhabbet Kuşları Tek Bakılmamalıdır
Detayli paylasiminiz için cok tesekkur ederim. Verdiğiniz örneği baz alırsak ben de bu sebepten ötürü emin olamadim ve sizler kadar da bilgim olmadığından danismak istedim. Tekrar teşekkür ederim :)

Oyla 0
Geri