Kuş Taşıma Hakkında

A. Murat

iyikus.com Üyesi
İlk olarak herkesin kurban bayramı mübarek olsun. Kuşumun bir hastalığı var ve her gün 5 tane ilaç vermem gerekiyor. Fakat şehir dışına gitme durumum olduğu için yanıma almam gerekiyor. Hasta olan kuşum veterinere sürekli gittiğimizden dolayı taşıma çantasına çok alışkın ama onun yanındaki erkek kuş içeride fıldır fıldır oynuyor oradan oraya yürüyor. Alıştırmak için bir şey yapabilir miyim önerebileceğiniz bir şey var mı ? Uçuş bir buçuk saat civarı sürecek tüm belgeler alındı fakat böyle bir sorunla karşılaştım ne yapabilirim ?

Merhaba, iyi bayramlar dilerim. İki ayrı gözde/kafeste olmaları stres faktörünü azaltacaktır. Genelde bu gibi durumlarda olabildiğince küçük bir kutu veya kafes tercih edilmesi gerekiyor. Kendine istemeden zarar verme ihtimalini düşürecektir. Alıştırmak içinse ek yapabilecek bir durum yok maalesef. Kuş karakterleri değişken oluyor :/

Kuşumun içeride işkence çekmesini istemiyorum :/ . Veteriner sakinleştirici verebileceğini söyledi fakat bana pek mantıklı gelmedi.

Dediğim gibi yolculuk kısa olduğu için minik bir karton kutu ile götürmeniz stres faktörünü zayiflatacaktir

Geri