Aleyküm selam. Her insan her kuşu sevemez. Görüntüsü diğerlerine nazaran daha zayıf kalan bir kuş arkadaşınıza daha yakın gelebilir.... Bundan ötürü arkadaşınızın ne tür özellikler istediğini bilmemiz lazım.Selamın aleyküm benim arkadaşım eve kuş almayı düşünüyor önerdiginiz kuş varmı besleme açısından üretme açısında güzellik açısında önerdiğiniz tür varmı
Üç kuş türü arasında kaldıAleyküm selam. Her insan her kuşu sevemez. Görüntüsü diğerlerine nazaran daha zayıf kalan bir kuş arkadaşınıza daha yakın gelebilir.... Bundan ötürü arkadaşınızın ne tür özellikler istediğini bilmemiz lazım.
Sevda papağanı almasını önermiyorum.Üç kuş türü arasında kaldı
Sevda papağanı
Cennet papağanı
Muhabbet kuşu
Bunlardan anlmak istiyor ama kararsız işte
Nedeni ni söyler misiniz niçin almasını önermiyorsunuzSevda papağanı almasını önermiyorum.
Teşekkür ederim verdiğiniz bilgilerden dolayıEvcillestirmek için hepsi uygun ancak üretim için en elverişli muhabbet kuşu
Hocam, sevda papağanları aşırı gürültülü yan komşuyu bile rahatsız edebilir. Ayrıca kemirgen gibiler kitap,koltuk,kıyafet vs. dayanmıyor hepsini parçalıyor. Isırmalarını da unutmamak gerek.Nedeni ni söyler misiniz niçin almasını önermiyorsunuz
Evet doğru söylüyor sunuz bunları göz önünde bulundurarak almasını söyleyeceğim teşekkür ederimHocam, sevda papağanları aşırı gürültülü yan komşuyu bile rahatsız edebilir. Ayrıca kemirgen gibiler kitap,koltuk,kıyafet vs. dayanmıyor hepsini parçalıyor. Isırmalarını da unutmamak gerek.