peki teşekkür ederimFazla beslendiginde agzindan taşıyor. Kuşun kaç günlük olduğuna bağlı. Orantili bir şişlik ile beslemek lazım. Örneğin 20 günlük yavrunun göğsünü yuvarlaklastiracak kadar verilebilir. Aşırısı zararlı olur. İnternetten görsel bakınız. Anne baba hiç beslemiyorsa 2,3 saatte bir beslemek gerekiyor. Hergun
zaten üretmeye başlamadan önce üretici tanıdığım var ondan da bilgi alıyorum internetten de alıyorum şuan bilinmesi gereken bilgilere sahibim. ilaç gerekirse veteriner yakınımda erkek ve dişi kuşum sağlıklı hiçbir sorunu yok ben 3günde bir temizlerim kafeslerini aklımdaki sorularda cevaplandı zaten teşekkür ederim hepinizeKenan bey bana kalırsa tamamen her konuda biraz bilgi sahibi olmak gerekli avantajın olur 1 2 3 takımla başlamak daha mantık tecrübe edindikçe çıtayı yükselirsin bazen denk geliyorum kümeste kuşlar telef oluyor birine bulaşan hastalık malasef. Kümese yayılmasına sebeb oluyor tam detaylı ecza dolabınızda olması gereken tüm takviye olmalı tabi size yok gibi cümle kullanmıyorum yanlış anlaşılmasın
bu videoyu izlemiştim bu videodan sonra aklıma geldi virüsten dolayı dışarı ihtiyaç olmadığı sürece çıkmıyorum elle besleme aparatım var bi tek mamaya ihtiyacım varaydınlatıcı bir video olabilir. İnceleyiniz
Teşekkür ederimVersele laga Nutri Bird A21 Maması kendini kanıtlamış iyi bir üründür.