Kuşlar bir anda çırpındı.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Enes153
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Enes153

Forum Sakini
Merhaba.Çift sultan papağanlarım bir anda saat 1.15 civarı çırpınmaya başladı.Yanlarına gittim.Çok korkmuş görünüyorlardı.Gittiğimde erkek hala kanatlarını çırpıyordu.Baya bi süre göndermedi beni giderken ses çıkardı.El kanatacak kadar ısıran kuşun kafasını sevdim bişey yapmadı.Böcek aradım sinek aradım yok bişey sesiz kendi başlarına duruyorlar.Neden olmuş olabilir.Bi 10 dk ye sakinleştiler.

Anlık gece korkusudur. Yabancı bir ses, gölge ya da ışık kaynağından olabileceği gibi, derin uykudan sıçrayıp düşme ve sonrasi oluşan oradan oraya vurma durumuda söz konusu olabilir. Zaman zaman her kuş yaşar bunu. kimileri rüyalar vb durumlardan kaynaklı olduğunu söylüyor.

Böyle durumda ışık hemen açıp yaklaşık 20,30 dk onu sakinlestirip öyle uyumalisiniz

Oyla 0
10dk sadece ben ilgilendim sonra ışık açık durdular kardeşim gitti.Rahatladıklarını görünce bende fazla rahatsız etmedim.20dk en az durdum yanlarında 45dk da ışık açık durdu sonra kapattım uyudular tekrar.bu saatte bile yardımcı oldunuz çok teşekkür ederim.Kötü bir durum diye korkmuştum.

Oyla 0
Aslında kötü bir durum. Bizleri de çok tedirgin ediyor. Bugün mutlaka kuşun sağını solunu kontrol edin. Yaralanmalar çok olabiliyor çarpmalardan kaynaklı.

Oyla 0
Aslında kötü bir durum. Bizleri de çok tedirgin ediyor. Bugün mutlaka kuşun sağını solunu kontrol edin. Yaralanmalar çok olabiliyor çarpmalardan kaynaklı.
Yok kontrol ettim zaten ama yol birşeyleri Allah'a şükür.Birşey olabilirdi çok çırpındılar çünkü.Dediğiniz gibi çok kötü bir durum gece gece büyük bir korku oldu onlar içinde benim içinde.

Oyla 0
Geri