Kuşlar çiftleşmiyorsa deyiştirmelilermi?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Zara.
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Zara.

Forum Sakini
Hayırlı akşamlar her kese .İki tane muhabbet kuşumuz var erkek disi Limon Maviş isimleri tam 1 sene oldu bize geldikleri ama hiç çiftleşmediler kanka oldular qalibaara sıra salıncak kavqası yapıyorlar onun dışında iyi anlaşıyorlar her yolu denedik ayrı kafeslere koyduk kızıştırıcı verdik kafesten tünekleri salıncağı çıkardık bi faydası olmadı(yavru istiyoruz biz acaba hangisini deyiştirmeliyiz dişiyimi erkeyimi )yardımcı olursanız memnun oluruz.önceden teşekkürler

Hayırlı akşamlar her kese .İki tane muhabbet kuşumuz var erkek disi Limon Maviş isimleri tam 1 sene oldu bize geldikleri ama hiç çiftleşmediler kanka oldular qalibaara sıra salıncak kavqası yapıyorlar onun dışında iyi anlaşıyorlar her yolu denedik ayrı kafeslere koyduk kızıştırıcı verdik kafesten tünekleri salıncağı çıkardık bi faydası olmadı(yavru istiyoruz biz acaba hangisini deyiştirmeliyiz dişiyimi erkeyimi )yardımcı olursanız memnun oluruz.önceden teşekkürler

Bence ikisinide değiştirmeyin. Mademki anlaşıyorlar, birbirlerine alışmışlar, onları ayırmak doğru olmaz. Ben mesela bir sene baktığım bir kuşu kıyamam değiştirmeye...

Oyla 0
Bence ikisinide değiştirmeyin. Mademki anlaşıyorlar, birbirlerine alışmışlar, onları ayırmak doğru olmaz. Ben mesela bir sene baktığım bir kuşu kıyamam değiştirmeye...
Zaten kıyamıyorum ama kuşlara zarar olur diye belke deyiştirelim onlara da iyi olur kendi eşlerini bulması (ben kıyamıyorum diye bencillik yapmakta istemiyorum doğrudur yavru istiyoruz ama en çokta kuşları düşünüyoruz erkek çiftleşmek istiyor dişi izin vermiyor zaten dişide bi qarip )kendisi kur yapıyor erkeyin kafasını kaşıyor yanından ayrılmıyor ama iş ciddiye binince dişini bulana aşk olsun))

Oyla 0
Sanki benim kuşları anlatıyorsun :)

Oyla 0
Sanki benim kuşları anlatıyorsun :)
Ben artık eminim yavru sahibi olmakta şans meselesi (bakımla falan ilgisi yok bunun neyi çok istersen senin imtahanın olur gibisinden buda öyle bişey )niye derseniz çok tanıdıklarımız var ayda bir kafes temizlerler suluk deyiştiriler ne mama ne vitamin verirler ne doğru dürüst bakarlar kuşlara ama yavruları MAŞALLAH bol bol)bazen öyle sinirleniyorumki bu duruma haksızlık bu

Oyla 0
Geri