Sizin bahsettiğiniz soda ben maden suyunu sormuştum.Thread 'Asitsiz soda' Asitsiz soda
Merhaba arkadaşlar. Kuşların maden suyu içmesinde sizce bir sakınca var mı? (Dikkatle söylüyorum soda değil maden suyu)
Tamam.İçmez kardeşim kuşlara maden suyu vermeyin!
yav1 tanede chivas ac tmm Iste mis
Beypazarı,Kınık, Sarıkız tarzı markalarda 3 kez test yapılmasına rağmen hiç rastlanmadı amonyak ve nitrit. Kuşa içirmeden önce tabii ki kendi içtiğim markayıda kullanacağım.piyasadaki maden suları yüksek oranda amonyak ve nitrit içerebiliyor, bu riski almayın
Google'a "maden suyu amonyak" yazabilirsiniz
Ümit bu icatlar hep senin basinın altından cikio
Tamamdır o zaman teşekkür.içirmeyin dostum
Sodanın astini kaçırırsan maden suyu olur. sebze meyve veriyorsan bence gerek yok.Bu videoda gazı kaçırılıp haftada 1 verilebileceği söyleniyor ama ne kadar doğru 1 uygulama bilemedim.
@Doğanay Y. Hocam sizinde görüşlerinizi bekliyorum bu konuda. Zaten bu konuyu tartışalım diye açtım.
Yanlış biliyorsunuz. Soda ile maden suyu çok farklı şeyler. Soda tamamen yapay ortamda normal suya karbondioksit yani gaz basılıp yapılan asitli sudur. Maden suyu ise deprem fayları arasından çıkan tamamen organik içerisinde mineral ve magnezyum bulunduran bir içeçektir ve hiç bir işlem görmez. Sadece şişeleme yapılır.Sodanın astini kaçırırsan maden suyu olur. sebze meyve veriyorsan bence gerek yok.
Asitli Soda ile suyu doğru oranda(1 Litre suya 1 gr) karıştırıp sıcak yaz aylarında stres olmasın diye verenler var. Ama fazla bir deneyim olmadığı için fazla bir şey diyemem.