Zara.
Forum Sakini
Arkadaşlar Selam.Bi sorum olacaktı .Babanın vücutu sarı kanatları hafifimsi qri annenin vücut rengi beyaz mavi siyah karışık (yavru ne renk olur acaba ?Sitede bakındım ama bulamadım konu açmak zorunda kaldım .
Siz anne ve baba kuşunuzun fotoğraflarını atın, mutasyonlar konusunda bilgili olan arkadaşlarımız olası mutasyonları söyleyecektir.Arkadaşlar Selam.Bi sorum olacaktı .Babanın vücutu sarı kanatları hafifimsi qri annenin vücut rengi beyaz mavi siyah karışık (yavru ne renk olur acaba ?Sitede bakındım ama bulamadım konu açmak zorunda kaldım .
Anne baba buda yavru
Bu kuşlar benim değil bi tanıdığın bi ara bize misafir olarak gelmişdi kuşlar sonra geri verdik sahibine (kuşlar bizden gittdikden 1 hafta sonra yumurta koymuş dişi kuş 6 tane.ama 4 tanesini kırmış 2 tane yavru çıkmış sadece onunda 1 tanesini anne kuşla baba kuş öldürmüşler ((1 tane bu yavru kalmışdı onuda bana söyledilerki bakamıyoruz bende sahiblendim .zaten bahsetmiştim tanıtımda yavrudan.rengini merak ettiyimçin konu açtım
Üstatlar daha iyi bilir ama sanki annenin renginden gibi yavruAnne baba buda yavru
Teşekkürler.Ben erkek sanmıştım )yinede fark etmez.inceledim ama pekde anlayamadım )sağlıklı olsun İNSALLAHMüsait bir zamanda incelemenizi öneririm.Kuş Anatomisi, Genetiği ve Mutasyonlar
iyikus.com
Kuşunuz anneye benzer gelecek gibi görünüyor. Mavi bir kuş ve siyah lekeleri var. Opal dedikleri mutasyon geliyor ve dişi gibi görünüyor şu aşamada.