Kuşlar rengini annedenmi yoksa babadanmı alır?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Zara.
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Zara.

Forum Sakini
Arkadaşlar Selam.Bi sorum olacaktı .Babanın vücutu sarı kanatları hafifimsi qri annenin vücut rengi beyaz mavi siyah karışık (yavru ne renk olur acaba ?Sitede bakındım ama bulamadım konu açmak zorunda kaldım .

Lise biyolojisinden caprazlamaya bakarsanız durumu daha net anlayabilirsiniz. Her iki taraftan da kalitim alınır baskin olanın renkleri ortaya çıkar kabaca . Yani size anneden alir babadan alir demek mümkün değildir ancak her iki kusun da soyu bilinirse ihtimaller dahilinde şu rengi alir denenebilir

Oyla 0
Arkadaşlar Selam.Bi sorum olacaktı .Babanın vücutu sarı kanatları hafifimsi qri annenin vücut rengi beyaz mavi siyah karışık (yavru ne renk olur acaba ?Sitede bakındım ama bulamadım konu açmak zorunda kaldım .
Siz anne ve baba kuşunuzun fotoğraflarını atın, mutasyonlar konusunda bilgili olan arkadaşlarımız olası mutasyonları söyleyecektir.

Oyla 0

Ekli dosyalar

• 20200727_160720_copy_582x813.jpg
    20200727_160720_copy_582x813.jpg
    157.5 KB · Görüntüleme: 12
  • 20200919_090551_copy_600x800.jpg
    20200919_090551_copy_600x800.jpg
    155 KB · Görüntüleme: 12
Oyla 0
Anne baba buda yavru
Bu kuşlar benim değil bi tanıdığın bi ara bize misafir olarak gelmişdi kuşlar sonra geri verdik sahibine (kuşlar bizden gittdikden 1 hafta sonra yumurta koymuş dişi kuş 6 tane.ama 4 tanesini kırmış 2 tane yavru çıkmış sadece onunda 1 tanesini anne kuşla baba kuş öldürmüşler ((1 tane bu yavru kalmışdı onuda bana söyledilerki bakamıyoruz bende sahiblendim .zaten bahsetmiştim tanıtımda yavrudan.rengini merak ettiyimçin konu açtım

Oyla 0
Oyla 0
Cinsiyeti belirlemek için tabi çok erken :D ama az buçuk anlaşılabiliyor. Umarım erkek olur tabi de

Oyla 0
Geri