Çok güzel bir konu olmuş, ben kendimi bildim bileli hayvanlarla iç içeyim annem tüylü hayvanların evde bakılması taraftarı değildi eskiden temizliğini ben küçüğüm diye kendisi yaptığı için ? o yüzden ilk 2 tane balık besledim fakat eğlenceli değildi yemini atıyorsun suyunu temizliyorsun bitti, daha sonra amcamın sarı tepeli bir kanaryası vardı çok seviyordum onu, bana hediye etti, nasıl baktığımı hatırlamıyorum nedense, eminim ki şuan baktığım gibi bakamıyorumdur, düğün için şehir dışına çıkmıştık evde sadece babam kalmıştı ve onu balkonda unutmuş geldiğimde çok acı bir manzarayla karşılaştım günlerce ağladım bahçemize gömmüştük, yıllar sonra toprağa kilit taşı yapmışlardı kuşumum gömülü olduğu yere yapıldı diye bir o kadar daha ağlamıştım, uzun süre evcil hayvan sahibi olmak istemedim çok büyük acı hissetmiştim küçücük yaşımda 4 5 yaşlarımdaydım, tabi hayvan sevgisi ha diyince bitmez o yüzden bu sefer muhabbet kuşu aldık, 3 4 sefer aldığımızı hatırlıyorum, en sonuncusunu kaybettiğimde uzun süre hayvan beslemedim 10 yıl kadar, sokak hayvanlarını beslerdim sadece, şuanki kuşlarımdan ilk aldığımıda 7 Nisan 2021 de sahiplendim ve ilk defa gerçekten bir canlıya dört dörtlük bakabildiğimi hissettirdi, 2 ay önce eş aldık fakat o geçen ay kaçmıştı hatırlarsanız, şimdide 2 tane çekoslavak güzeli kulum var, anlayacağınız kendimi bildim bileli çok seviyorum

aşağıyada fotoğraflarını ekleyeyim
Kuş
www.hizliresim.com