Kuşlarım anlaşamıyor

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Esrtrgut
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Esrtrgut

Yeni Üye
Merhaba bundan 3 4 ay kadar önce bir muhabbet kuşu aldım küçüktü ve dişiye benziyordu (sarı olan) aldığım yer de dişi olduğunu söyledi 2 hafta kadar da önce yanına bir erkek eş aldım iyi anlaşıyolardı yemek kusuyolardı vs ama dişi sandığım erkeğe ayak atmaya başladı ve kavga etmeye başladılar bi dargın bi barışıklar dişi sandığım kuşum erkek mi ya da daha alışamadılar mı birbirlerine yardım eder misiniz

Merhaba, fotoğraf yükleyebilirseniz dişi erkek ayrımı yapabiliriz. Dişi kuşlarda kızıştığında erkek kuşlara kur yapabilir ya da ayak atabilir. Normal bir durumdur. Erkeğin tepkisini çekmek istediğinden. Erkek hazır değil belli ki. Bir süre sonra hazır olacaktır.

Oyla 0
Merhaba bundan 3 4 ay kadar önce bir muhabbet kuşu aldım küçüktü ve dişiye benziyordu (sarı olan) aldığım yer de dişi olduğunu söyledi 2 hafta kadar da önce yanına bir erkek eş aldım iyi anlaşıyolardı yemek kusuyolardı vs ama dişi sandığım erkeğe ayak atmaya başladı ve kavga etmeye başladılar bi dargın bi barışıklar dişi sandığım kuşum erkek mi ya da daha alışamadılar mı birbirlerine yardım eder misiniz
Merhaba. Tabi edelim ama önce cerelerinin fotosunu kuşları atmanız lazım. Cinsiyet olarak. Eğer bir sorun yoksa dişilerde erkeklere zaman zaman ayak atar. Sebebi dişi çiftleşmek istiyorken erkek henüz hazır değildir bu yüzdende kavga ederler. Eğer bir sorun yoksa erkeği yuvalık takılı kafeste bırakın, dişiyi farklı bir kafese alın. Bu esnada erkeği kuvvetlendirmek, hazırlamak için mama takviyesi yapaın. İçerisine keçiboynuzu tozu, tarçın katabilirsiniz. Biraz yardımcı olur.

Oyla 0
Fotoğraf yüklemeye çalışıyorım ama doaya sunucusu için çok büyük şeklinde bi uyarı alıyorum dünden beri

Oyla 0
Yardımcı bir resim upload sitesini kullanabilirsiniz. Örneğin hizliresim.com gibi ya da instagram ve ya facebook kullanıyorsanız link bırakabilirsiniz görselden.

Oyla 0
Paint kullanmayi biliyorsaniz resmin boyutunu kuculkmek cok basit yada upload siteden ekleyebilirsiniz

Oyla 0
Geri