kuşlarım uyumlu mu acaba ?

klonemo25

iyikus.com Üyesi
merhaba bugün yeni bir kuş aldım sizce uyumlu olur mu yaş olarak filan ? teşekkürler
2.jpg
unutmuşum kusura bakmayın

Son düzenleme:
merhaba bugün yeni bir kuş aldım sizce uyumlu olur mu yaş olarak filan ? teşekkürler
Ilk olarak yaş için kuslarinizin fotografini paylasirsaniz daha iyi olur. Ikinci olarak kuslarin uyum saglama bakimindan nekadar yorum yapsakta is yine kuslariniza kalmakta. Yani birbirlerini begenmeme durumlarida mevcut Ama yinede fotograf paylasirsaniz daha aciklayici olur bizler icin..

Oyla 0
Ilk olarak yaş için kuslarinizin fotografini paylasirsaniz daha iyi olur. Ikinci olarak kuslarin uyum saglama bakimindan nekadar yorum yapsakta is yine kuslariniza kalmakta. Yani birbirlerini begenmeme durumlarida mevcut Ama yinede fotograf paylasirsaniz daha aciklayici olur bizler icin..
ekledim fotoğrafı unutmuşum malesef :D

Oyla 0
Merhaba, maşallah çok tatlı ama yavru ne yazık ki. Tahminen 2-3 ay arası bir dişi. Böylesi küçük bir dişi için eş durumu tahmini ne yazık ki zor :(

Oyla 0
Genelde sıkıntı olmaz ama büyüyen erkek ve çiftleşme isteği zamanla kuşu sıkıştırmaya kadar ilerleyebilir. Rahatsız olan dişide stres altında kalır ve sağlığı için iyi olmaz. Bazende çetin ceviz dişiler erkek baskısına karşı şiddet gösterebilir ve erkeğinizi dövebilir. Bu riskler yerine yetişkin bir dişi almak en sağlıklısı

Oyla 0
Genelde kızgın dişiler eşleşmeye teşvik etmek için erkeklere ayak atarlar. Kimi zamanda tünekten uzaklaştırmak istediklerinde.

Oyla 0
Öyle olduğunu düşünüyorum. Nadirde olsa bazen 3-4 aylık kuşlarda çiftleşebiliyor ama dişiler için çok sakıncalı :(

Oyla 0
Geri