Ilk olarak yaş için kuslarinizin fotografini paylasirsaniz daha iyi olur. Ikinci olarak kuslarin uyum saglama bakimindan nekadar yorum yapsakta is yine kuslariniza kalmakta. Yani birbirlerini begenmeme durumlarida mevcut Ama yinede fotograf paylasirsaniz daha aciklayici olur bizler icin..merhaba bugün yeni bir kuş aldım sizce uyumlu olur mu yaş olarak filan ? teşekkürler
ekledim fotoğrafı unutmuşum malesefIlk olarak yaş için kuslarinizin fotografini paylasirsaniz daha iyi olur. Ikinci olarak kuslarin uyum saglama bakimindan nekadar yorum yapsakta is yine kuslariniza kalmakta. Yani birbirlerini begenmeme durumlarida mevcut Ama yinede fotograf paylasirsaniz daha aciklayici olur bizler icin..
Kuslariniz daha yavru kafa tuylerinin cizgileri tam kaybolmamis simdilik izlemede kalin daha yorum yapmak icin cok erken kuslariniza zaman taniyin ortama ayrica yeni beslenme duzenine ve esine alismasi zaman almaktadir.Sanki yavru gibi ve gagaları ile yemmi veriyor yoksa kurmu anlamadım
ikisi birlikte dursa dişinin büyümesini beklesem sıkıntı olur mu ?Merhaba, maşallah çok tatlı ama yavru ne yazık ki. Tahminen 2-3 ay arası bir dişi. Böylesi küçük bir dişi için eş durumu tahmini ne yazık ki zor
oldu çok teşekkürlerNadiren olur ama yuvalık takmasanız sağlıklı olacaktır.