Kuşlarım yem yemiyor

Yıldırım

iyikus.com Üyesi
Merhaba uzun zamandır bende olan çoğuda kendi yavrularım 2 ,3 gündür yem yemiyor . Yemi yeni aldım dolapta muhafaza ediyorum baktım kurtlanma vs birşey göremedim ben neden yemezler

Merhaba, yemi buzdolabina koyuyorsaniz muhtemelen dolabin tum nemini cekiyordur yem. Yeterince kuru olmadigi icin de yemi kiramiyor olabilir kuslar. Oda sicakliginda ve kuru sartlarda muhafaza edilmis yem koydugunuzda yiyorlar mi? Ya da yeni acilmis, taze yem paketinden?

Dolaptaki yem eger nem cekmis ise atmanizi tavsiye ederim, genelde hemen kuf urer ve kusu hasta edebilir.

@Geneticist katılmakla birlikte yem yememe durumu hastalık belirtisi olabilir. Daha fazla detay ve dışkıdan görsel ekleyiniz.
yem yemeyen erkek kuşların eşleri yumurtada yatıyor dışkısı anlaşılmıyor açıkcası kuşlar çok hareketli yuvaya girip çıkıyorlar.Şimdi versela lega yem aldım koydum önüne yemliğin önüne gidiyorlar yeme bakıyorlar ama yemiyorlar çok enteresan

İlginç bir durum. Mama yapip verir misiniz? Aynı şekilde mi davraniyorlar gozlemlemek lazim

Tavsiyem çok derin olmayan bir kaseye yem koyup tabanın ortasına koyun. Bu süreçte yem sıkıntısı çekmemeleri lazım

Geri