GülşahKandemir
Forum Sakini
Merhaba arkadaşlar. Uzun zamandır sormak istediğim bir konu var. İki tane dişi kuşum var ayrı kafeslerde. İki günde bir kafes tabanlarını temizliyorum. Haftada bir defa yıkıyorum komple. Dal darı arada bir veriyorum. Hazır mama kullanıyorum powermax. Mamayı dört günde bir falan veriyorum. Yem olarak bulduğumu alıyorum. Hep pakette alıyorum. En son versela laga aldım internetten fakat bayat gibi geldi. Bir daha kullanmayı düşünmüyorum bu markayı (kaliteli marka önerilerinizi bekliyorum). Kuş kumu hep kafesin içinde. Meyve-Sebze veriyorum haftada 3 defa falan. Suluklarına 10 günde bir probiyotik-sera vitamin plus-sera diropur veriyorum (bunları karıştırmadan üç gün boyunca veriyorum). Tırnaklarını kesemiyorum (en son kesişimde boncuk 1 hafta strese girdi). Haftada üç dört defa banyo ediyorlar. Oyuncak olarak aynayı çok seviyorlar aynalı oyuncakları var. Her gün taze su koyuyorum. En son olarak kafesleri hep açık uçuyorlar ama şöyle bi sorun var kuşlarım bazen bildiğiniz anırır gibi bağırıyorlar bunun sebebini hala anlamış değilim.
Kuşlarıma bu şekilde bakıyorum. Burada yaptığım eksik, fazla bir şey var ise yanıtlarınızı bekliyorum. Şimdiden Teşekkürler
Kuşlarıma bu şekilde bakıyorum. Burada yaptığım eksik, fazla bir şey var ise yanıtlarınızı bekliyorum. Şimdiden Teşekkürler