Kuşlarımın cinsiyeti

issizfilolog

iyikus.com Üyesi
Herkese iyi akşamlar, yalnız yaşamasın diye kuşuma sonunda eş alabildim ama cinsiyetlerini kime sorsam başka bir şey diyor daha önce sarı kuşumu atmıştım şimdi çift olarak atıyorum ? korkutmadan ve ışık tutmadan bu kadar çekebildim ?

Ekli dosyalar

• WhatsApp Image 2021-04-04 at 22.48.03.jpeg
    WhatsApp Image 2021-04-04 at 22.48.03.jpeg
    114.6 KB · Görüntüleme: 12
  • WhatsApp Image 2021-04-04 at 22.48.25.jpeg
    WhatsApp Image 2021-04-04 at 22.48.25.jpeg
    81.9 KB · Görüntüleme: 12
Herkese iyi akşamlar, yalnız yaşamasın diye kuşuma sonunda eş alabildim ama cinsiyetlerini kime sorsam başka bir şey diyor daha önce sarı kuşumu atmıştım şimdi çift olarak atıyorum ? korkutmadan ve ışık tutmadan bu kadar çekebildim ?merha
Merhaba plastik tünek kullanmayın. Ayrıca ilerki zamanda 2 dişi kuş kavga edebiliyor?

Oyla 0
Merhaba plastik tünek kullanmayın. Ayrıca ilerki zamanda 2 dişi kuş kavga edebiliyor?
2 tahta 1 plastik tünekleri var fakat tahtaları neredeyse hiç kullanmıyorlar o yüzden kaldırmadım plastik olanı. Bir tanesini değiştirmemi mi önerirsiniz, çok ciddi bir yaralanma olur mu? Tekrar petshop a vermeyi hiç istemiyorum.

Oyla 0
2 tahta 1 plastik tünekleri var fakat tahtaları neredeyse hiç kullanmıyorlar o yüzden kaldırmadım plastik olanı. Bir tanesini değiştirmemi mi önerirsiniz, çok ciddi bir yaralanma olur mu? Tekrar petshop a vermeyi hiç istemiyorum.
İlerde kızıştıklarında(3-4 ay sonra) kavga edebiliyorlar. Kararı size bırakıyorum.

Bence plastiki kaldırın yerine tahta koyun mecburen tahtayı kullanmak zorunda kalırlar. Plastik mantar yapıyor

Oyla 0
Geri