Beyzanurr
Forum Sakini
Yavruların son durumunu paylaşmak istedim sizinle
renkleri çok güzel oldu ? anneleri albinoydu, babalarının türünü bilmiyorum
onları da atayım

Evet çok güzel oldular maşallah, büyüdüler hemenya maşallah ne güzel olmuşlar. Zaman ne çabuk geçmiş
Olur tabiiAz biraz belliler ancak 1 hafta sonra tekrar kontrol edelim olur mu?
Hayır yumurtlamadı. Şişlik oldu indi geri. Bir süre daha yanlarında yattı o şekilde ama artık tüneğinde duruyor. Babayı da alıştırdım çocuklara bide. Çıkarıyorum gündüz anneyi dışarı, içeriye babayı koyuyorum yediriyor o daTekrar yumurtladı mı anneleri?
maşallah maşallah. Az kalmış öğrenirler bir kaç güne yem kırmayı tam. Yem aspur oranını arttırınız mutlakaHayır yumurtlamadı. Şişlik oldu indi geri. Bir süre daha yanlarında yattı o şekilde ama artık tüneğinde duruyor. Babayı da alıştırdım çocuklara bide. Çıkarıyorum gündüz anneyi dışarı, içeriye babayı koyuyorum yediriyor o daanne izin vermiyor içerdeyken
![]()
maşallah maşallah. Az kalmış öğrenirler bir kaç güne yem kırmayı tam. Yem aspur oranını arttırınız mutlaka
ben suluğu en alta takıyorum. Kafes modeli izin vermiyorsa eğer küçük bir kaba, derin olmayacak şekilde hemen sunulabilir. Her gün o su değiştirilmesi gerekir aman aksatmayın. Birde yem yemeyi öğrendikleri evrede mamayı da öğretirseniz, inanılmaz canavar mamacılar oluyorlar ilerideTamamdır onu da dün öğrendim, gezinirken gördüm sitede, ondan basliyorlarmis yem kırmayı öğrenmeye. Bilsem benelux alırdım yine vivid almıştım bu sefer. Ben de sade aspur aldım bugün koydum yemlerine yere de serpistirdim. ??
Sadece yere ne zaman su koymaliyim onu tam öğrenemedim. Anneleri beslemeyi bıraktığında mi koyayım. 30 günlük olunca falan. Yuvadan atma durumu olmadığı için fark etmezsem beslemeyi bıraktığını kötü olur çünkü
Amin inşallah sağolunMaşallah yavrularınıza, çok güzeller ?
Sağlıklı, upuzun ömürleri olsun inşallah ?
TeşekkürlerAy maşalllahhhh çok güzeller bin kere maşallah ?
Peki teşekkürler ?ben suluğu en alta takıyorum. Kafes modeli izin vermiyorsa eğer küçük bir kaba, derin olmayacak şekilde hemen sunulabilir. Her gün o su değiştirilmesi gerekir aman aksatmayın. Birde yem yemeyi öğrendikleri evrede mamayı da öğretirseniz, inanılmaz canavar mamacılar oluyorlar ileride![]()