Kuşlarımın Uyumu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan WonWen
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

WonWen

iyikus.com Üyesi
Merhaba arkadaşlar. Benim bir çift kuşum var. Dişi olan, erkek yanındayken sürekli suskun ve hafif kabarık oluyor. Ancak erkeği başka odaya aldığımda bu durumlar geçiyor. Yine çok konuşmasada ufak tefek sesler çıkartıyor. Ama yan yana dururlarken birbirlerini besleyip, kaşıyorlar. Tam anlamayadım. Niye böyle acaba?
Edit: Kuşum ufak tefek sesler çıkartmıyor bayağı ötüyor. Ben konuşunca ötmesi dahada artıyor.

Son düzenleme:
Şöyle bir örnek vereyim; yasaklarda evde kalan suskun amcalar ve dayılar, izin saatlerinde 10 yaşındaki bir çocuk gibi mutlu oluyorlar :D

Uzaklaşmasından ötürü hareketlenmesini ya da ötmesini, haberleşme gibi düşünebilirsiniz, muhtemeldir. Kaç yaşlarındalar bilmiyorum ama, söylediğiniz şey arkadaşlığı da simgeliyor olabilir...

Çiftleşme gibi durumlar gerçekleşti mi hiç? Erkek kur yapıyor mu? Eğer böyle bir durum var ise, dişi hazır olmadığında karşılıksız kalabilir ve daha durgun olabilir. Tüyde de olabilir. Biraz daha detay lazım...

Oyla 0
Şöyle bir örnek vereyim; yasaklarda evde kalan suskun amcalar ve dayılar, izin saatlerinde 10 yaşındaki bir çocuk gibi mutlu oluyorlar :D

Uzaklaşmasından ötürü hareketlenmesini ya da ötmesini, haberleşme gibi düşünebilirsiniz, muhtemeldir. Kaç yaşlarındalar bilmiyorum ama, söylediğiniz şey arkadaşlığı da simgeliyor olabilir...

Çiftleşme gibi durumlar gerçekleşti mi hiç? Erkek kur yapıyor mu? Eğer böyle bir durum var ise, dişi hazır olmadığında karşılıksız kalabilir ve daha durgun olabilir. Tüyde de olabilir. Biraz daha detay lazım...
Çiftleşme hiç olmadı. Dişi daha 5-6 aylık çiftleşme döneminde değil diye biliyorum. Ayrıca haberleşme sesinden çok mirildanmalara benziyor sesi. Tüyde değil. Malesef video yükleyemiyorum internet sebebiyle. Ve evet erkek kur yapıyor. Ayrıca erkek çok kızışmış durumda.

Son düzenleme:
Oyla 0
Muhtemelen dişi ya beğenmiyordur erkeği ve sıkılmıştır yoğun kurdan. Ya da hazır değildir. Erkeğin baskısından kurtulmanın rahatlığı da olabilir. Dişi hazır olunca, durum değişebilir.

Oyla 0
Muhtemelen dişi ya beğenmiyordur erkeği ve sıkılmıştır yoğun kurdan. Ya da hazır değildir. Erkeğin baskısından kurtulmanın rahatlığı da olabilir. Dişi hazır olunca, durum değişebilir.
Dişiler 1 yılı geçkin bir durumdayken çiftleşiyorlar diye biliyorum. Sanırım hazır değil. Bu arada, dişide erkeği kaşıyor ve kafasını sallıyor arada bir (Dişiler kızgınken yapar diye duydum) ve kendini beslemesine izin veriyor. Sizce uyumlu değiller mi? Çok istiyorum anlaşmalarını. :(

Oyla 0
Geri