Paşa sahibi
Forum Sakini
Maşallah tüyü kadar uzun ömürleri olsun biciriklarinMaşallah çok güzel, buda benden gelsin. Güncel değil fotoğrafim ? hepsi koca koca oldular
Ekli dosyayı görüntüle 21390
Maşallah ? havucu bu şekilde verdiniz yedi mi ben incecik dogruyorum rendeleyince bile kalın geliyor bizimkilere cigneyemiyor atıyorlar ? ince ince yapacağım illa kağıt gibiEn güncel fotoğrafımız bu ?
Havucu biraz hunharca yemiş, her yeri turuncu olmuş kızımın ?
Yedi vallahi ?Maşallah ? havucu bu şekilde verdiniz yedi mi ben incecik dogruyorum rendeleyince bile kalın geliyor bizimkilere cigneyemiyor atıyorlar ? ince ince yapacağım illa kağıt gibi
Maşallah her birine doğanay üstad Ankara'da ürerimhane mi evde mi yapıyorsunuz üretimiMaşallah çok güzel, buda benden gelsin. Güncel değil fotoğrafim ? hepsi koca koca oldular
Ekli dosyayı görüntüle 21390
ben hep böyle veriyorum. Kemirme ihtiyacını bu şekilde gidertiyorum ve deliriyorlarMaşallah ? havucu bu şekilde verdiniz yedi mi ben incecik dogruyorum rendeleyince bile kalın geliyor bizimkilere cigneyemiyor atıyorlar ? ince ince yapacağım illa kağıt gibi
ben hep böyle veriyorum. Kemirme ihtiyacını bu şekilde gidertiyorum ve deliriyorlar
2 buçuk aylık olan bebeğim