Kuşların cinsiyeti

mavişimmm

iyikus.com Üyesi
Merhabalar petshoptan bir çift kuş aldım dişi ve erkek diye ama erkek kuşun cinsiyetinden emin olamadık bir de 2,5 aylık dediler Petshoplar çok anlamıyor bildiğim kadarıyla cinsiyetten yaşından sağlık durumundan sizden ricam kuşlara bakabilir misiniz yardımcı olursanız çok sevinirim 🙏 Göğsü mavi olanı erkek diye aldık beyaz olanda dişi cere rengi beyaz dişinin ama erkeğinde öyle duruyor

Ekli dosyalar

• IMG_7689.jpeg
    IMG_7689.jpeg
    197.9 KB · Görüntüleme: 11
  • IMG_7690.jpeg
    IMG_7690.jpeg
    111.1 KB · Görüntüleme: 11
Merhabalar petshoptan bir çift kuş aldım dişi ve erkek diye ama erkek kuşun cinsiyetinden emin olamadık bir de 2,5 aylık dediler Petshoplar çok anlamıyor bildiğim kadarıyla cinsiyetten yaşından sağlık durumundan sizden ricam kuşlara bakabilir misiniz yardımcı olursanız çok sevinirim 🙏 Göğsü mavi olanı erkek diye aldık beyaz olanda dişi cere rengi beyaz dişinin ama erkeğinde öyle duruyor

Petshopun dediği gibi ortalama 2-3 aylık duruyor. Mavi olan erkek yaşı ilerledikçe daha da koyulaşır cere rengi. Ama Daha tecrübeli hocalarımız yardımcı olacaklardır. Uzun süredir muhabbet beslemiyorum o yüzden sizi yanıltmak istemem

Merhaba
Görseldeki kuşlar dişi.
Video ve dışkılarınıda ekleyebilirsiniz.
Kilo durumuna bakabilirsiniz.🌺

Geri