Kuşların ideal uyuma saatleri kaç olmalı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Hasan.
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Hasan.

Veteran
Ben gece tam 23:00'da ışığı kapatıyorum. Ve 10:30'a kadar uyuyoruz. Kuşum uykusunu alıyor fakat yine de kaç saat uyumaları gerek bir sorayım dedim.

kusura bakmayın araya giriyorum ancak aklımdaki soruyu sormak istedim.
öğrenci olduğum için çok geç saate kadar ders çalışıyorum. mubişim de hemen benim yanı başımda. son zamanlarda da saat 12 gibi üzerini örtüyorum ancak ders çalıştığım için ses olabiliyor. ara sıra kontrol ediyorum uyuyor gibi, kafasını arkasına gömüyor ve tek ayağı yukarıda değil. acaba bu çok düzensiz bir uyku mu mubiş için? strese girer mi?

Oyla 0
kusura bakmayın araya giriyorum ancak aklımdaki soruyu sormak istedim.
öğrenci olduğum için çok geç saate kadar ders çalışıyorum. mubişim de hemen benim yanı başımda. son zamanlarda da saat 12 gibi üzerini örtüyorum ancak ders çalıştığım için ses olabiliyor. ara sıra kontrol ediyorum uyuyor gibi, kafasını arkasına gömüyor ve tek ayağı yukarıda değil. acaba bu çok düzensiz bir uyku mu mubiş için? strese girer mi?
Kafasını arkasına gömdüyse o rahat bir şekilde dinlenip uyuyordur sorun olmaz. Siz yinede ışık seviyesini bir tik düsük tutun. O kadar sesten birşey olmaz.

Oyla 0
Sabah güneş doğması önemli olmuyor zaten odası halen bir tık loş oluyor. Teşekkürler.

Oyla 0
Benimkiler gece 00:00 dendimi bağırıyorlar hadi bizi yatır diye resmen :) odada yanımızdalar üzerlerini de örtüyoruz mışıl mışıl uyuyorlar sabah 8 gibi de uyanıyorlar :)

Oyla 0
Geri