Kusma ve aşırı terleme

Muhabbet kuşum da aşırı terleme ve kusma var şişkin de aynı zamanda uyku halinde durgun şuan aşırı terli. Bugün hava soğuktu ve camdan dolayı usuttu diye düşünüyoruz yardım eder misiniz
Kuşunuzu iyi bir veterinere götürmelisiniz. Aşırı terleme ve kusmada zehirlenme ihtimalide göz ardı edilmemeli.

Oyla 0
Muhabbet kuşum da aşırı terleme ve kusma var şişkin de aynı zamanda uyku halinde durgun şuan aşırı terli. Bugün hava soğuktu ve camdan dolayı usuttu diye düşünüyoruz yardım eder misiniz
Muhtemelen kuşunuzun durumu ağır ve her yerine kusmuş bu yüzden tüylerine yapıştığı için terli gibi görünüyor size. Kuşlar ıslansa bile kendilerini çabuk kuruturlar ama bu durumlarda yapış yapış çok kötü halde görünürler. Hiç gecikmeden veterinere götürün ve ilaç başlansın.

Şiş dediğiniz yer kursak bölgesi sanıyorum.

Oyla 0
Merhaba, kuşların ter bezleri olmadığı için dediğiniz durum onunla alakalı değildir. Arkadaşlarımın dediği gibi salyalı kusmadan kaynaklı olabilir ve veterinere götürülmesi gerekir. Şişliğin olduğu bölge neresi? bir kaç kuştan ve dışkıdan fotoğraf atar mısınız?

Oyla 0
Geri