Kuşu birkaç gün yalnız bırakma

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Yenim
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Yenim

Forum Sakini
Merhaba,

Muhabbet kuşumu yaklaşık 3 gün yalnız bırakmam gerekecek. Yanımda getiremiyorum maalesef.

3 tane yemlik ve 2 tane suluk koyacağım. Onun dışında başka dikkat etmem gereken bir durum var mı?

Bende sultan papağanı çiftimi bıraktım 5-6 gün kadar 2büyük 2 küçük suluk 1 akıllı yemlik 4 tanede normal yemlik koydum.Birşey olmadı.Ama aklım hep onlardaydı götürebliyorsan götür eğer böyle bir şansın yoksa herşeyi kontrol et kesinlikle suluklar düşebilir mi? Yemlikleri düşürebilir mi.Bunları hep kontrol et ama tabi ki de her halükarda riskli sen yokken kontrol edebilecek varsa kontrol etsin yineden.

Oyla 0
Sultan papağanların yanında kardeşimin muhabbet kuşu var onada 2 suluk 3 yemlik koymuş sordum şimdi yine bir sorun olmadı.Hatta papağanların bağırışını ezberlemiş???ama sen garantiye al her kuş az yem su yemiyor.4 yemlik 3 suluk kesin koy.

Oyla 0
Yorumlar için teşekkürler. Gitmekten vazgeçtim, kuşu bırakmaya gönlüm el vermedi.
En mantıklısını yapmışsın bende gittim ama aklım hep onlarda kaldı.Birşey olur diye çok korktum.Allahtan olmadı ama birdaha böyle birşey yapmayı aklımın ucundan bile geçirmiyorum.

Oyla 0
Merhaba.

Oyla 0
Geri