Kuşu tüyde olan var mı acaba

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Hasan.
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Hasan.

Veteran
İyi akşamlar arkadaşlar kuşu tüyde olan var mı? Bizim kuşumuz tüye girdi malum ülkenin tamamını bir anda soğuklar sardı acaba bizim kuşun kafası mı karıştı? Yoksa stresten mi acaba diye de düşünmüyor değilim çünkü geçenlerde deprem olmuştu ve deprem olduğunda çok korktu. 1 gün sonrasında o şoku atlattı ancak feprem esnasında korkmuştu bayağı. Tam anlayamadım sormak istedim.

Çözüm
Merhaba Hasan,

Bu tür stres durumlarında tüye girmeleri çok olağandır. Probiyotik ile destekleyip, b vit. ile süreci devam ettirebilirsin.

Bu arada sadece soru sormak için değil, diğer üyelerimizin başlıklarına da elinden geldiğince yardım etmeni umuyorum. Ne de olsa veteran bir üyemizsin. :)
Merhaba Hasan,

Bu tür stres durumlarında tüye girmeleri çok olağandır. Probiyotik ile destekleyip, b vit. ile süreci devam ettirebilirsin.

Bu arada sadece soru sormak için değil, diğer üyelerimizin başlıklarına da elinden geldiğince yardım etmeni umuyorum. Ne de olsa veteran bir üyemizsin. :)

Çözüm
Merhaba Hasan,

Teşekkür ederim. Evet depremde bayağı korkmuştu muhtemelen stresten girdi ama üzüldüm yani yine de kötü bir şekilde tüye girdi diye :) derslerden dolayı pek vakit ayıramasam da elimden gelince yardım etmeye çalışacağım.

Geri