yeşimuhabbetkuşu
iyikus.com Üyesi
Solunum yolu sıkıntısı varsa eritromisin kullanılabilecek etken maddelerden lakin görsel ya da video ile desteklerseniz daha sağlıklı yorum yapabiliriz.
Solunum yolu sıkıntısı varsa eritromisin kullanılabilecek etken maddelerden lakin görsel ya da video ile desteklerseniz daha sağlıklı yorum yapabiliriz.
birde bu kuş annesinden 5 gün falan erken ayrıldı o yüzden sürekli kafasını biyerlere sokup uyuyor kolumdayken bile burnun ısıtmak için yapıyor şuan bile yapıyor o yüzden olduğunu düşünüyorum ne yapmalıyım yabende böyle bir ilaç var kuşun annesi hastalandığında veteriner vermişti solunum için kullanabilir miyim sizceEkli dosyayı görüntüle 12388
Bebek kuşların karakteristik huylari bunlarya buradan video paylaşamıyorum hata veriyor
birde bu kuş annesinden 5 gün falan erken ayrıldı o yüzden sürekli kafasını biyerlere sokup uyuyor kolumdayken bile burnun ısıtmak için yapıyor şuan bile yapıyor o yüzden olduğunu düşünüyorum ne yapmalıyım ya
fakat ağzını açıp kapaması normal miiBebek kuşların karakteristik huylari bunlar