Kuşum bir süredir viyk viyk diye sesler çıkartıyor

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Habbsyn
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Habbsyn

Yeni Üye
Video atıcaktım yüklenmedi.Kuşum baya bı süredir viyk viyk diye sesler çıkartıyor.Sordum araştırdım nefes alırken zorlanıyor dediler.İlk Apex axtım denilen ilacı verdiler hiç bişeye yaramadı .Sonra aviast astım aldım 2,3 kere iyileşti ilacı bıraktığımda tekrar başlıyordu.LÜTFEN güçlü bi ilaç önerirmisiniz...

Son düzenleme:
İştahında herhangi bir sıkıntı yok ise. Viyk viyk diye ses çıkarırken kuyruk sallama olayı da var ise aşağıdaki tedaviyi uygulayın. Her gün ayrı olacak tedavi sonunda probiyotik kullanacaksınız 3 gün boyunca. Bu süre zarfında sade su vermeyin. Probiyotik sabah hazırlanıp 10 saatten fazla beklemesin

Ekli dosyalar

• IMG_20200512_014812.jpg
    IMG_20200512_014812.jpg
    220.6 KB · Görüntüleme: 9
Oyla 0
Merhaba kullandığınız ürünler ikiside neredeyse aynı ve işe yaramaz. Veterinere danışıp ilaç almanız gerekir. Üstteki ürünlerde tercih edilebilir ama bir çoğu antibiyotik olduğu için tedavi sonrası temin edebilirsiniz.

Oyla 0
Vikleme astımdan kaynaklıdır ve hidroksi s kullanabilir temin edebilirseniz İlaç kullanım sonunda tekrarlama görülüyorsa kronikleşmiş olabilir.Kekik çayı rahatlatacaktır birde bir çay bardağı suya 1çay kaşığı sıcak suya viks atıp buharı splutabilirsiniz.aama kesin çözüm değildir.Ki kronikleşmenin kesin çözümü yoktur..Geçmiş olsun;)

Oyla 0
Geri