Betül kara
iyikus.com Üyesi
Merhaba kuşum üç seneden beridir benimle 1 yaşında ona eş almıstim ama anlasamadilar ve ayrıldılar 1sene önce de tekrar eş aldım ama şimdi de onunla anlasamiyorlar kuşum çiftleşmek istiyor fakat disi kuş onu dövuyor 1 sene boyunca beraber durdular belki eş olurlar diye ama sürekli kavga halindeler erkek kuşum disi kuştan korkuyor oyuncaklariya çiftleşiyor ve iyice agrasifleşti beni hiç ısırmayan kusum simdi cok agrasif kavga ettikleri için şu an onları ayırdim ama erkek kusum gördüğü her seyle çiftleşmeye basladı ne yapmaliyım?
Ona yeni eş alamiyorum çünki simdiki eşi hasta ama erkek kuşumun durumu çok agrasif
Her zaman bir ciftesme istegi var onda onu dısarı çıkardığımda kardesimin kafasına konuyor eskiden kafasıyla hiç denilecek kadar az çifleşme hareketi gözterirdi
Sanirım baba olmak istiyor onlara yuvalik aldım ama erkek kuşum haricinde disi kuş pek umursamadı ve erkek kusum çiftleşmek istediginde onu hep gagaliyor
[ Resim ] kafesin içinde de çok hareketli ve kafeste ayna olması bir sorun yaratır mi aynalarla oynamayı çok seviyor bir de iki günden beri ishal ona ne önerirsiniz?
Ona yeni eş alamiyorum çünki simdiki eşi hasta ama erkek kuşumun durumu çok agrasif
Her zaman bir ciftesme istegi var onda onu dısarı çıkardığımda kardesimin kafasına konuyor eskiden kafasıyla hiç denilecek kadar az çifleşme hareketi gözterirdi
Sanirım baba olmak istiyor onlara yuvalik aldım ama erkek kuşum haricinde disi kuş pek umursamadı ve erkek kusum çiftleşmek istediginde onu hep gagaliyor
[ Resim ] kafesin içinde de çok hareketli ve kafeste ayna olması bir sorun yaratır mi aynalarla oynamayı çok seviyor bir de iki günden beri ishal ona ne önerirsiniz?
Son düzenleme: