Kuşum bu sesi neden çıkarıyor olabilir

Mustafa Tetik

Forum Sakini
Probiyotikli suyu bir türlü içmediklerinden dolayı yine ağzından vererek deneyeyim dedim. Boğazına kesinlikle kaçırmadığıma eminim. Yüzde yüz eminim. Çünkü verdiğim miktar 0,05 ml bile değil ve gayet güzel bir şekilde yuttu. Fakat her seferinde böyle oluyor. Benim aklıma tadını sevmediği için böyle bir şey yaptığı geldi ama bu da çok mantıksız görünüyor. Sesi ekliyorum:

Bana nedense hem üşütmüş gibi geldi hem de solunum yollarında bir sıkıntı var diye düşündürdü. Yemesi içmesi nasıl? Yeni yapılmış dışkı fotoğrafları atarsanız daha iyi yorumlanabilir. Uçurduğunuz zaman nefes almakta zorlanıyor mu?

Oyla 0
Bana nedense hem üşütmüş gibi geldi hem de solunum yollarında bir sıkıntı var diye düşündürdü. Yemesi içmesi nasıl? Yeni yapılmış dışkı fotoğrafları atarsanız daha iyi yorumlanabilir. Uçurduğunuz zaman nefes almakta zorlanıyor mu?
Yok, şu an gayet iyi. Bir süre hapşırınca geçiyor. Dediğim gibi şırınga ile probiyotikli su verdiğimde olan bir şey. Onun dışında normal.

Oyla 0
Aynı probiyotiği kullanıyoruz suda bahsettiğin gibi keskin bir koku ve tat olmuyor bende acaba dozajı aşıyor olabilir misin? 100'lük suluğa çeyrek çay kaşığı konması gerekiyor.

Oyla 0
Probiyotikli suyu bir türlü içmediklerinden dolayı yine ağzından vererek deneyeyim dedim. Boğazına kesinlikle kaçırmadığıma eminim. Yüzde yüz eminim. Çünkü verdiğim miktar 0,05 ml bile değil ve gayet güzel bir şekilde yuttu. Fakat her seferinde böyle oluyor. Benim aklıma tadını sevmediği için böyle bir şey yaptığı geldi ama bu da çok mantıksız görünüyor. Sesi ekliyorum:

Bence o kadar emin olma. Büyük ihtimal yine soluk borusuna kaçtı. İlacı az bile sıkmış olsan sol tarafa doğru yani yemek borusuna doğru sıkıcaksın ve hızlı değil, yavaşça sıkıcaksın.. Başka bir ihtimal yok bence...

Şöyle düşün hani bazen ağzımızdaki tükürük bile soluk borumuza kaçsa nasıl dakikalarca öksürürüz. Anlatabildimmi, suyun miktarı önemli değil yani. Önemli olan doğru tarafa ve yavaşça sıkmak. Birden sıkarsan fışkırır ve azda olsa soluk borusuna kaçabilir...

Ayrıca bir probiyotik için bu riske girmeye değermi? Ne gerek var.. İçmiyorsa zorlama başka ürünler araştır. Piyasada probiyotikden geçilmiyor...

Oyla 0
Çeyrek kaşıktan az koyuyorum yine de içmiyorlar. Bu probiyotik dışkıyı toparlıyor, o yüzden kullanmak istiyorum ama sulukta içmedikleri için bir türlü düzgün veremiyorum. Neyse mamaya alıştırmayı başarırsam o şekilde vereceğim.

Oyla 0
Eğer vitaminli suya ilgi varsa çok önermesem de karma yapılabilirler. Yahut yemler hafif yağlanıp üzerine boca edilebilir.

Oyla 0
Geri