biricikcik
iyikus.com Üyesi
merhaba kuşum dünden beri halsiz yaklaşık 1 yaşında ve aktif bir kuş normalde. tüy dönemindeydi ama bitti. ishali var. neden olabilir?
Merhaba kuşunuzun güncel dışkı resmini görebilirmiyiz temiz peçete üzerinde olacak şekilde paylaşırsanız sevinirim.
hocam hala tüy kapsülleri var 1-2 tane hala tüy doneminde olabilir mi?Duruşu maalesef ben kötüyüm sinyallerini doğrudan yansıtıyor. İmkan varsa veteriner görmeli
İpek hanım bir kuşum daha var ve o da hastaydı. Ne kadar veteriner gezdiğimizi hatırlamıyorum ama bir türlü dogru tedaviyi bulamadik.Cünkü kuştan anlamıyorlar ben yine goturucem ama dediğiniz gibi hocalarımın önerileriyle hareket etsem benim için daha iyi olacak.. teşekkür ederimEğer imkanınız varsa mutlaka bir kanatlı uzamana götürmeniz gerekli eğer yoksa hocaların söylediği tedaviyi uygulayınız bence bağırsaklarda bakteri var antibiyotik kullanımı şart
Anladım bulunduğunuz şehirde iyi bir kanatlı uzmana denk gelmediniz sanırım .İpek hanım bir kuşum daha var ve o da hastaydı. Ne kadar veteriner gezdiğimizi hatırlamıyorum ama bir türlü dogru tedaviyi bulamadik.Cünkü kuştan anlamıyorlar ben yine goturucem ama dediğiniz gibi hocalarımın önerileriyle hareket etsem benim için daha iyi olacak.. teşekkür ederim
hocam nereden tedarik edebilirim ilaciDışkısında baloncuk var. Genel anlamda bu bir sorun değil ama o bölgede hava, gaz olduğuna işaret. Kür amaçlı 3 günlük sulphamazethine verilebilir
hocam bactrimi aldim 100mllik suya ne kadar katmaliyim? kaç günde bir yenilemeliyim ve ne kadar süre kullanmaliyim?vakit kaybetmeden veterinerden enrofloksasin etken maddeli antibiyotik ya da eczaneden bactrim isimli şurup almanızı öneririm
durum ciddi
hocam elimdeki suluk 200 ml bunun tamamina mi 8 damla koyayim?tam dolu suluğa 8 damla, suyu hergün tazeleyiniz. 3 gun sonra tekrar durumu yazarsınız