Merhaba buraya konu açmak istemezdim forumda oldukça yararlı bilgiler mevcut biliyorum ancak okuyacak vaktim yok ve covid oldugum için dışarı çıkıp ilaç da alamıyorum..
Kuşum çok rahatsız arkadaşlar bir haftadır durumu agırlaşıyor.
Ağzında yem kalıntıları var ve sarıya boyanmış ordaki tüyler hiç de olmazdı temiz bir kuştur. Ağzını açıp kapatıyor nefes almak ister gibi.. Bir de dilinin rengine baktım koyulaşmıştı.
Kafasını kanatlarının arasına gömüp uyuyor.
Dışkısı koyu yeşil ve biraz sıvı
Çok halsiz ve hep uyuyor. Bugun durdugu yerde titremeye başladı. Çok üzülüyorum haline bir şey yapamıyorum. Ayrancılar izmirde oturuyorum ilaç getirebilecek biri varsa yardımınıza muhtacım. Evdeki imkanlarla mama yaptım onu da yemedi. Aspur karışımlı yem var az az yiyor. Dal darı çok seviyor ama dal darım da bitti. Alamıyorum
?Ekli dosyayı görüntüle IMG_20210608_142343.jpg
Ekli dosyayı görüntüle IMG_20210609_132044.jpg
Kuşum çok rahatsız arkadaşlar bir haftadır durumu agırlaşıyor.
Ağzında yem kalıntıları var ve sarıya boyanmış ordaki tüyler hiç de olmazdı temiz bir kuştur. Ağzını açıp kapatıyor nefes almak ister gibi.. Bir de dilinin rengine baktım koyulaşmıştı.
Kafasını kanatlarının arasına gömüp uyuyor.
Dışkısı koyu yeşil ve biraz sıvı
Çok halsiz ve hep uyuyor. Bugun durdugu yerde titremeye başladı. Çok üzülüyorum haline bir şey yapamıyorum. Ayrancılar izmirde oturuyorum ilaç getirebilecek biri varsa yardımınıza muhtacım. Evdeki imkanlarla mama yaptım onu da yemedi. Aspur karışımlı yem var az az yiyor. Dal darı çok seviyor ama dal darım da bitti. Alamıyorum
?Ekli dosyayı görüntüle IMG_20210608_142343.jpg

Son düzenleme: