Kuşum çok hasta lütfen yardım edin

aleynagunesxx

iyikus.com Üyesi
Muhabbet kuşum var dişi ve yalnız. Kuşum bu gün çok kez kustu dün bir şeyi yoktu Bi anda kusmaya başladı dizime geldi orda kustu her yere kustu diyebilirim ishal sabahtan beri uyuyor bir şey yemiyor vitamin bar bende polivit onu içirmeye çalıştım içmedi öğlen sarımsaklı su içti sonra onu kustu. Hala uyumaya devam ediyor ne yapabilirim lütfen yardımcı olun

Geçmiş olsun Ama hastalığı ilerlemiş bizler ilaç öneremeyiz bu durumda hayvan hastanesi veya veteriner kontrolu gerekli zaman kaybetmemeli

Oyla 0
Muhabbet kuşum var dişi ve yalnız. Kuşum bu gün çok kez kustu dün bir şeyi yoktu Bi anda kusmaya başladı dizime geldi orda kustu her yere kustu diyebilirim ishal sabahtan beri uyuyor bir şey yemiyor vitamin bar bende polivit onu içirmeye çalıştım içmedi öğlen sarımsaklı su içti sonra onu kustu. Hala uyumaya devam ediyor ne yapabilirim lütfen yardımcı olun

Sarımsaklı su da dokunmuş olabilir dozajı fazla geldiyse. Yada başka bir rahatsızlığı da olabilir. Kuşun dışkılarının resmini çekip ekleyin buraya ve kısa bir videosunu ekleyin. Eğer iyi bir kanatlı veterineri bulursanız götürün mutlaka. Geçmiş olsun...

Oyla 0
Sarımsaklı su da dokunmuş olabilir dozajı fazla geldiyse. Yada başka bir rahatsızlığı da olabilir. Kuşun dışkılarının resmini çekip ekleyin buraya ve kısa bir videosunu ekleyin. Eğer iyi bir kanatlı veterineri bulursanız götürün mutlaka. Geçmiş olsun...
Veterinere götürdüm antibiyotik verdi

Oyla 0
Dal darı aspur gibi yemlerden alırsanız. İyi olur yem yiyemeyebiliyor hasta olduklarında aspur ve daldarı ince kabuklu oldugu için severek yiyorlar geçmiş olsun tedaviyi aksatmayın

Oyla 0
Dışkı yeme k vitamin eksikliğinden kaynaklı ıspanak verirsen k eksikliğini tamamlayacaktır ayrıca tabanda ızgara olursa dışkı yemesini engellemiş olur

Oyla 0
Aynı sorun benim kuşumda da var birden oldu. Maalesef çevremdeki veterinerler anlamıyor. Sadece dışkısı ishal mi diye kafesten baktı olmadığı gördü. Vitaform antibiyotik verdi. Size hangisini verdi acaba?
Bana böyle bir şey verdi

Ekli dosyalar

• IMG-20200530-WA0001.jpeg
    IMG-20200530-WA0001.jpeg
    1.4 MB · Görüntüleme: 13
Oyla 0
Geri