Kuşum da soluma sorunu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan anon35
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

anon35

iyikus.com Üyesi
merhaba. 7 adet kuşum var hobi olarak beslemekteyim. Fakat içlerinden 1 tanesi ciddi anlamda soluma sorunu var gece gündüz vik vik vik , Tıs tıs tıs ötüyor. Uzun süre oldu ne yaptıysam geçiremedim. Veteriner ilaçları temin edemiyorum vermiyor veterinerler. Rica etsem bilen birisi acil yardım etsin .

Valla Abi 2. kez koydum şuan antibiyotik ve vitamin. Bir ara veterinerden elime geçmişti ufak damlalar halinde. İçiyor mu içmiyor mu göremiyorum da. 1 gün bekletip tazeliyorum. Ama kuş uzun zamandır böyle rahatsız olmaya başladım artık vicdanen ne yaptıysam geçiremiyorum. Kafes ortam vs temiz. Tabana defne yaprağı, ocaliptus yaprağı, defneli pelet seriyorum. arada kekik veriyorum. Dal darı veriyorum. Aspur ve ak darı vs de veriyorum

Antibiyotik ismini bilmiyorum. Vaktiyle bir kuşumu kaybetmeden önce veterinere götürmüştüm geçen yıl. O zaman damla şeklinde vitamin ve antibiyotik yazılı damlalar vermişti

o ilaç aldiktan kısa sure sonra bozulmuştur atınız, ben olsam doksisiklin etken maddeli antibiyotik başlarım.

Geri