Kuşum elime gelmiyor

Semih ışık

iyikus.com Üyesi
Kuşum elime gelmiyo kafese sevdiği her şeyi koydum ama kafese girmiyor. Ne yapmam lazım nasıl kafese kendi girmesi için

Moderatör tarafında düzenlendi:
Kuşum elime gelmiyo kafese sevdiği her şeyi kodum ama kafese girmiyo. Ne yapmam lazım nasıl kafese kendi girmesi için
Kuşunun sevdiği her şeyi koymuşsun, başka yapılabilecek bir şey yok. Eline de gelmiyorsa kendi girmesi dışında bir çare yok maalesef. Aslında var da pek insancıl bir yöntem değil. Zamanla kafesine alışacaktır, acıktığı zaman da yem yemek için mecburen kafesine girecektir. Başka yapılacak bir şey olduğunu sanmıyorum bazı kuşlar inatçı olabiliyor, üzgünüm. @Doğanay Y. abi var mıdır yapılabilecek bir şey ekstradan?

Son düzenleme:
Oyla 0
Merhaba, sorun her şeyi koymanız. Klasik bir kafeste olması gereken yemliği, suluğu, gaga / mineral taşları, kalamar haricinde varsa onu rahatsız etmeyecek ve kafes içerisinde rahat kanat çırpabileceği boş bir alanın dışında kalan bir, iki oyuncak harici diğer hiç bir şeye ihtiyaç yoktur.
Eğitimi yetersiz olan kuşlar ele gelmez, kafese girmezler. Ayrıca acıkan kuşlar yine kafese girmez. Ölür bu şekilde düşünülürse.
inceleyiniz

Oyla 0
Geri