Kuşum erkek mi

evet çok normal hocam. Aşırı kuvvetli kavgalar yoksa sorun olmayacaktır. Baskınlık kurmaya çalışıyor olmalı
Evet bir de bizim Menekşe erkeği sürekli peşliyor böyle kur gibi civucivucivuk diye ses çıkarıyorlar ve erkek olan kafasını aşağı yukarı hareket ettiriyor yoksa kur mu yapıyorlar bunlar 🤦🏻‍♀️ Allah'ım yandım ben. Maviş ise çok yabaniymiş bayağı sert gagaladı yeni kuşu. Menekşe sürekli Limon'un peşinde nereye gitse oraya geliyor.

Bu arada resimden büyük gibi gözüküyor diğerlerine kıyasla çok küçük ve zayıf. Tahmini 2-2,5 aylık galiba.
Kafa tüyleri çok gerilemiş hocam. Bazen bu durum olabiliyor ama bana o kadar minik gelmedi. En az 3 aylık olabilir. Sanki tüy döneminden de çıkmış gibi görünüyor.
Anne babasinin iriligiyle doğru orantılı oluyor kuşların kalıpları. Bu nedenle küçük görünüyor olabilir. Hani çek, hollanda, pakistan, Jumbo gibi gruplamalar yapiyoruz ya, bununla ilgili biraz

Kafa tüyleri çok gerilemiş hocam. Bazen bu durum olabiliyor ama bana o kadar minik gelmedi. En az 3 aylık olabilir. Sanki tüy döneminden de çıkmış gibi görünüyor.
Anne babasinin iriligiyle doğru orantılı oluyor kuşların kalıpları. Bu nedenle küçük görünüyor olabilir. Hani çek, hollanda, pakistan, Jumbo gibi gruplamalar yapiyoruz ya, bununla ilgili biraz
Teşekkür ederim. Bence de 3 aylık. Annem de aynısını söylemişti. Mesela Maviş'in türü farklı ve Menekşe'yle yaşları hemen hemen denk olmasına rağmen daha iri ve büyük duruyor. Yani haklısınız ☺️

Geri