Kuşum geceleri suluğunda uyuyor.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Hasan.
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Hasan.

Veteran
Gece ortalama 11-12'ye kadar kuşumun odasının ışığı açık kalıyor. Onunda uykusu gelmiyor zaten. Sonrasında kapattığımızda kuşum korkuyor galiba ve suluğuna gidiyor. Gece lambasını takıyorum hemen yanına. Televizyon ışığı da geliyor hem. Zamanla alışır mı?

Ve resimde görmüş olduğunuz halkalı oyuncağının en üst halkasından giriyor, altından çıkıyor. Ayağı falan incinmez değil mi?

Tuneginiz kafesin asagilarindaysa korktuğu için yukarı kisimlara çıkıyordum. Suluk tunege göre daha yukaridaysa ondan Suluga yapisiyordur

Oyla 0
Kuşun korkması değil de uyuma stiliyle alakalı bir durum bu. Eğer tünekte uyumayı tercih etmiyorsa uyumuyor. Kimi kuş yarasa gibi durup uyuyor mesela. Oyuncaklar her zaman risk teşkil edebiliyorlar bunu daima hatırlamak gerekir.
Eğer gece korkusu olduğundan eminseniz hafif bir ışık aydınlatması yeterli olur.

Oyla 0
Kuşun korkması değil de uyuma stiliyle alakalı bir durum bu. Eğer tünekte uyumayı tercih etmiyorsa uyumuyor. Kimi kuş yarasa gibi durup uyuyor mesela. Oyuncaklar her zaman risk teşkil edebiliyorlar bunu daima hatırlamak gerekir.
Eğer gece korkusu olduğundan eminseniz hafif bir ışık aydınlatması yeterli olur.
1-2 gün içerisinde suluğunda durduğunu görmedim. Teşekkür ederim tekrardan. Oyuncağını çok seviyor kaldırmak da istemiyorum inşallah bir şey olmaz.

Oyla 0
Geri