kuşum göz nezlesi ve kuruluk hastalığına yakalandı

tapşaşarkuş

iyikus.com Üyesi
merhabalar kuşum göz nezlesi ve kuruluk hastalığına yakalandı. göğüs kemiği sivrileşmiş. bazı sitelerde göğüs kemiği sivrileştikten sonra iyileşmez son evre vs diyorlar bunun doğruluğunu merak ediyorum iyileşme ihtimali hiç yok mu? 2 gündür ilaç veriyorum güçlü bir ilaç olmasına rağmen dayandı.

Merhaba, göz nezlesi ise gerçekten dikkat etmelisiniz. Bizlere bulaşan en belirgin kuş hastalığıdır. Görsel eklemeniz mümkün mü?
Göğüs kemiği sivrileşmesinin çok nedeni olabilir. Kötü beslenme, hastalık durumları gibi. Çok geç kalınmış, ölü gibi hareketsiz kuşlar için evet geç kalınmış olabilir ama gün içinde hareket eden kuşlar için ümit daima vardır

Oyla 0
Merhaba, göz nezlesi ise gerçekten dikkat etmelisiniz. Bizlere bulaşan en belirgin kuş hastalığıdır. Görsel eklemeniz mümkün mü?
Göğüs kemiği sivrileşmesinin çok nedeni olabilir. Kötü beslenme, hastalık durumları gibi. Çok geç kalınmış, ölü gibi hareketsiz kuşlar için evet geç kalınmış olabilir ama gün içinde hareket eden kuşlar için ümit daima vardır
şu an uyuyor, en kısa zamanda atarım. tüylerinde bi dökülme yok. sadece göz nezlesi yüzünden göz etrafındaki tüyleri döküldü.

göz nezlesi geçer de kuruluk hastalığına yakalanması beni aşırı üzdü. 2 günde çöktü öncesinde gayet hareketliydi yem de yiyordu. bir iki kere dışkısı siyah oldu ama marul verdim diye önemsemedim sonrasında da yeşile döndü zaten.
gün içinde hareketli değil hali yok uçarken düşüyor. :(((((

göz nezlesi hakkında uyarınız için ve ilgilendiğiniz için teşekkür ederim.

Oyla 0
Geri