Kuşum grip gibi oldu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Rabia
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Rabia

iyikus.com Üyesi
Nefes alamıyo gibi ağzından nefes aşıyo burnu belki açıkır diye tuzlu su damlattım burnuna ama pek faydası olmadı galiba. Vıyk vıyk sea çıkarıyo bi de hapşuruyo ne yapmam lazım. Nasıl böyle oldu anlamadım da ceyranda kalmadı havalar da öyle soğuk değil dışkısında da bşr gariplik görmedim sadece bol su içtiği sıvı biraz nee yapmam lazım yardımcı olursanız sevinirim baya tıkanık

Bu şekilde nefes alıyo

Son düzenleme:
Merhaba üşütme durumu cereyanda kalmayla olmuyor bitek maalesef. Üşütmüş olabilir, üst solunum yolu sorunları olabilir. İleri bir basamakta ise astım bile olabilir. Veteriner kontrolü iyi olacaktır eğer kuşta kabarma, halsizlik ve ishal durumu görüyorsanız.

Oyla 0
Kabarma yok tam tersine sanki sıcakmış gibü kanatlarını açıyo nefes alamadıkça bunalıyo olabilir belki halsizlikte görmedim uçuyo koşturuyo sadece nefessiz kalıyo düzgün nefes alanadığı için veteirnerw götürme şansım olaa eminim ki götürürüm ama maalesef keşke götürebilsem dün sirke koymuştum suyuna bu gün vitamin antibiyotik gibi bi ilaç var kuruma hastalığı için biri önermişti onu kullansam acaba ama kullanmakta istemiyorum bişi olur diye sarı toz gibi bir şey

Oyla 0
Uçma sonrası nefes nefese kalması normal denilebilir. Fazla uçuş talimi yapmayan kuşlarda ya da kondisyon açısından zayıf kuşlarda gözlemlenebiliyor. Kuruma için kullanılan ürünleri sorunu bilmeden kullanmayınız. Ciddi hasarlar verebilir. Sarı tozlu bir çok ürün mevcut bu nedenle ne olduğunu kestiremiyorum. 1-2 gün daha durumu gözlemleyiniz. Toparlanma olmaz ise tekrar yazışalım

Oyla 0
Solunum enfeksiyonu gibi görünüyor. Elinizdeki ilacın ismini yada etken maddesini biliyormusunuz?

Oyla 0
Nefes alamıyo gibi ağzından nefes aşıyo burnu belki açıkır diye tuzlu su damlattım burnuna ama pek faydası olmadı galiba. Vıyk vıyk sea çıkarıyo bi de hapşuruyo ne yapmam lazım. Nasıl böyle oldu anlamadım da ceyranda kalmadı havalar da öyle soğuk değil dışkısında da bşr gariplik görmedim sadece bol su içtiği sıvı biraz nee yapmam lazım yardımcı olursanız sevinirim baya tıkanık

Bu şekilde nefes alıyo
Kuş uçmadığında kafeste ikende mi böyle? Kuyruk atması var mı? Uçtuğunda zaman zaman bu şekilde durumlar gözlemlenir ama kalıcı değildir. 1-2 dakika içerisinde geçer. Kaldıki öyle uçup aşırı tıkanacak bir ebatta kuşta değil. Banada solunum yolu enfeksiyonu gibi geldi. Elinizdeki ilacın ne olduğunu bilmiyorsanız Şimdilik kullanmayın.

Oyla 0
Kuş uçmadığında kafeste ikende mi böyle? Kuyruk atması var mı? Uçtuğunda zaman zaman bu şekilde durumlar gözlemlenir ama kalıcı değildir. 1-2 dakika içerisinde geçer. Kaldıki öyle uçup aşırı tıkanacak bir ebatta kuşta değil. Banada solunum yolu enfeksiyonu gibi geldi. Elinizdeki ilacın ne olduğunu bilmiyorsanız Şimdilik kullanmayın.
Evet öyleydi maalesef bunu attığım gece öldü :cry:

Oyla 0
Geri