Kuşum halsiz

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Savas S.
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Savas S.

Forum Sakini
Merhabalar, erkek kuşum bu sabahtan beri hafif uyuyor kabarıp, ama kafasını arkaya sokmuyor. Şimdi çok stres yaptım, dişi gelip yanında duruyorimage.jpg

Kabarması pek hoş durmuyor. Kafesin altına kağıt havlu/peçete koyup, dışkı görseli paylaşır mısınız?

Oyla 0
Kabarması pek hoş durmuyor. Kafesin altına kağıt havlu/peçete koyup, dışkı görseli paylaşır mısınız?
Gecelere ben camı açık bırakıyordum sıcak olduğu için acaba üşüttüler mi? Birde bir kere daha olmuştu ve 2 3 saat uyuyunca ve evin sıcaklığı 30u geçince düzelmişti. İnşallah kötü birşey olmaz tek arkadaşım 2 kuşum

Oyla 0
@Doğanay Y. erkek kuşum sabahtan beri halsiz ve uyuyor. Şimdi de 2 3 dakika boyunca kustu. Dışkısı sulu ve açık yeşil şeklindeydi. Suyuna sera vita plus v koydum. Sizce üşütmüş mü?

Oyla 0
Bir alt sokağınızdaymış. Durumunuz da müsaitse bence yarını beklemeyin. Orada havalar nasıl bilmiyorum 30'u geçtiği için dediğinize göre cam açmanız lazım zaten. Kuşa direk esinti olmadıysa veya cereyanda kalmadıysa camı açmanızdan kaynaklı değildir sorun.

Oyla 0
Bir alt sokağınızdaymış. Durumunuz da müsaitse bence yarını beklemeyin. Orada havalar nasıl bilmiyorum 30'u geçtiği için dediğinize göre cam açmanız lazım zaten. Kuşa direk esinti olmadıysa veya cereyanda kalmadıysa camı açmanızdan kaynaklı değildir sorun.
Gece dışarısı soğuk ev yanıyor, camlar açık oluyor oyüzden. Birde kuşların kafesi kapı yanındaydı kapıda rüzgar yapıyordu. Dışkısı buşekilde @Doğanay Y. image.jpg

Oyla 0
Antibiyotik olarak enrocat yazdılar image.jpgimage.jpg
Mantar ilaci olarak ampho-horonal
image.jpg
ve elle besleme şırıngası + bene bac jel yazdılar

Oyla 0
Geri