Dışkı yapmadı daha, 1 alt sokağımızda kasabanın en kaliteli veterineri var olmadı yarın annem ile beraber götürürümDışkısı nasıl
Akşam 5e kadar düzelmezse veterinere götüreceğim babam suyuna limon damlat dedide limon asit içeriyor oyüzden sera vitamin plus v koydumKabarması pek hoş durmuyor. Kafesin altına kağıt havlu/peçete koyup, dışkı görseli paylaşır mısınız?
Gecelere ben camı açık bırakıyordum sıcak olduğu için acaba üşüttüler mi? Birde bir kere daha olmuştu ve 2 3 saat uyuyunca ve evin sıcaklığı 30u geçince düzelmişti. İnşallah kötü birşey olmaz tek arkadaşım 2 kuşumKabarması pek hoş durmuyor. Kafesin altına kağıt havlu/peçete koyup, dışkı görseli paylaşır mısınız?
Annem dışkısını buldu direkt aldı ama nasıl olduğunu tarif edebilirim / sulu, yeşil dışkıKabarması pek hoş durmuyor. Kafesin altına kağıt havlu/peçete koyup, dışkı görseli paylaşır mısınız?
Kabarması pek hoş durmuyor. Kafesin altına kağıt havlu/peçete koyup, dışkı görseli paylaşır mısınız?
İmkanınız varsa götürmeniz iyi olurveteriner e götürmeme gerek var mi yoksa yarini mi bekleyeyim
annem yarini bekle üsütmüs diyor, doganay beyin aktif olmasini bekliyorum cevap verir belkiİmkanınız varsa götürmeniz iyi olur
Gece dışarısı soğuk ev yanıyor, camlar açık oluyor oyüzden. Birde kuşların kafesi kapı yanındaydı kapıda rüzgar yapıyordu. Dışkısı buşekilde @Doğanay Y.Bir alt sokağınızdaymış. Durumunuz da müsaitse bence yarını beklemeyin. Orada havalar nasıl bilmiyorum 30'u geçtiği için dediğinize göre cam açmanız lazım zaten. Kuşa direk esinti olmadıysa veya cereyanda kalmadıysa camı açmanızdan kaynaklı değildir sorun.