Murat Gündoğan
iyikus.com Üyesi
Kafesini ayırmıştım 2 kuştan ayrıldı diye yapıyor olabilirmi acaba hastamıdırKuşum iki gündür böyle sebebi nedir.Bir sıkıntısı mı var acaba
4 kuş aynı kafesteydi 2 bir kafese 2 bir kafese ayırdıkDaha detaylı bilgi verirseniz sevinirim
Güncel dışkı resmini de görebilir miyim
Yem yiyor sessiz sakin bir şekilde oturuyor dışkısı normalDetaylı bilgi derken yem yiyor mu
Verdiğiniz bir ilaç varmı takviye olarak neler veriyorsunuz
Kuşun videosunundan sadece kabarık olduğunu fark ettim dışkı resmini görebilirmiyiz
Murat bey bu şekilde kimsenin size yardımcı olacağını sanmıyorumYem yiyor
Yem yiyor sessiz sakin bir şekilde oturuyor dışkısı normal
Parol şurup vermiş annem şrınga ileEkli dosyayı görüntüle 27493
4 kuş aynı kafeste ondan çok anlaşılmaz diye düşündüm kusura bakmayın.Yanlış mı yapıyorum hepsi aynı kafeste tutmakta
Ortam ısısı biraz düşüktü şuan 20 veya 21 derece. Çok teşekkür ederim bu sitede emeği geçen herkese çok teşekkür ederim. Bir kusurum olduysa özür dilerimDışkısı evet pek kötü görünmüyor ancak bir miktar boyaması var. Ortam ısınız nasıl? Bir kaç gün multivit ve elektrolit gibi ürünler vererek enerjisini toplamasına olanak sağlayınız. Düzelmez ise ilaç denenebilir.
Estağfurullah çok geçmiş olsun hocamın dediklerini uygulayın sonra durum güncellemesi yapmanızda fayda varOrtam ısısı biraz düşüktü şuan 20 veya 21 derece. Çok teşekkür ederim bu sitede emeği geçen herkese çok teşekkür ederim. Bir kusurum olduysa özür dilerim
Albino değil bana göreEkli dosyayı görüntüle 27506şuan biraz daha canlandı. Teşekkür ederim bu kuşu aldığımda albino demişlerdi. Gözleri kırmızı ama kanallarında ve başına biraz biraz sarılıklar oluşmaya başladı albino değil mi acaba
İyi bir şey mi lawecing mutasyonuKuşunuz lacewing mutasyonuna sahip ancak çok silik olarak. İyi bir opal tarçın kuş ile eşlenirse hoş ve daha belirgin kahve lekeleri olan lacewing bebekleri olabilir.