Kuşum Halsiz

Detaylı bilgi derken yem yiyor mu
Verdiğiniz bir ilaç varmı takviye olarak neler veriyorsunuz
Kuşun videosunundan sadece kabarık olduğunu fark ettim dışkı resmini görebilirmiyiz

Yem yiyor

Yem yiyor sessiz sakin bir şekilde oturuyor dışkısı normal
Murat bey bu şekilde kimsenin size yardımcı olacağını sanmıyorum
Ben videodan ve söyledikleriniz doğrultusunda sadece tüyde diyebilirim
Dışkı resmi görmek şart ama ısrarla normal diyorsunuz 🤷
Sizin kuşunuz onun için doğru kararları siz verirsiniz siz öyle diyorsanız
Benim ve diğer arkadaşların da söyleyecek bir sözü olduğunu sanmıyorum

videoya göre yoğun üşütmüş ya da ilerlemiş hastalık kaynaklı bir sorun yorumundan fazlası yapılmıyor maalesef. @İpek.s dediği gibi bir dışkı görseli ekler misiniz?

Dışkısı evet pek kötü görünmüyor ancak bir miktar boyaması var. Ortam ısınız nasıl? Bir kaç gün multivit ve elektrolit gibi ürünler vererek enerjisini toplamasına olanak sağlayınız. Düzelmez ise ilaç denenebilir.

Dışkısı evet pek kötü görünmüyor ancak bir miktar boyaması var. Ortam ısınız nasıl? Bir kaç gün multivit ve elektrolit gibi ürünler vererek enerjisini toplamasına olanak sağlayınız. Düzelmez ise ilaç denenebilir.
Ortam ısısı biraz düşüktü şuan 20 veya 21 derece. Çok teşekkür ederim bu sitede emeği geçen herkese çok teşekkür ederim. Bir kusurum olduysa özür dilerim

Ortam ısısı biraz düşüktü şuan 20 veya 21 derece. Çok teşekkür ederim bu sitede emeği geçen herkese çok teşekkür ederim. Bir kusurum olduysa özür dilerim
Estağfurullah çok geçmiş olsun hocamın dediklerini uygulayın sonra durum güncellemesi yapmanızda fayda var

IMG-20221221-WA0042.jpgşuan biraz daha canlandı. Teşekkür ederim bu kuşu aldığımda albino demişlerdi. Gözleri kırmızı ama kanallarında ve başına biraz biraz sarılıklar oluşmaya başladı albino değil mi acaba

Kuşunuz lacewing mutasyonuna sahip ancak çok silik olarak. İyi bir opal tarçın kuş ile eşlenirse hoş ve daha belirgin kahve lekeleri olan lacewing bebekleri olabilir.

Geri