Kuşum Halsiz

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan taharkci
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

taharkci

iyikus.com Üyesi
İYİ GÜNLER YENİ YETİŞKİNLİĞE ADIM ATMIŞ 6 6.5 AYLIK BİR KUŞUM VAR.PARMAĞIMI UZATTIĞIMDA KUSUYOR VE ÇİFTLEŞMEK İSTİYOR.2 GÜNDÜR HEMEN KUSUYOR.BU GUN ÇIKARDIM VE ÇOK FAZLA KUSTU.POPSUNDA KAKA YOK DIŞKISIDA NORMAL GÖZÜKÜYOR.ÇOĞU ZAMAN UYUYOR.YARDIMCI OLURMUSUNUZ? BİRDE HALA KALAN YAVRU YEMINI YIYOR

Bir kaç fotoğraf rica edeceğim sağlıklı yorum yapabilmek için

Oyla 0
Kuş genel anlamda sıkılmış gibi görünüyor. Az ilgileniliyor sanırım. durgunluğun bir çok sebebi olabilir. Sanki tüye başlayacak gibi bir kabarması var.

Oyla 0
Sorunuzun cevabını Doğanay abi zaten vermiş. Ben tüneklerin çok ince gördüm daha kalın tünek alsanız iyi olabilir. Ağaç dalı da olur belli ağaçlar dışında. Çınar ağacı sanırım kullanılmamalıydı.

Oyla 0
Oyla 0
ama arada yapiyo galiba bunu
pek yararlı bir ürün değil bu maalesef. Daha iyi ürenler almanızı tavsiye ederim pet sitelerden. Kuşlar için uygun probiyotik ve elektrolit kullanın. Aynı zamanda yemine aspur ve az yulaf ekleyin. 2 gün içinde düzelmez ise antibiyotik bir ilaç gerekebilir.

Oyla 0
pek yararlı bir ürün değil bu maalesef. Daha iyi ürenler almanızı tavsiye ederim pet sitelerden. Kuşlar için uygun probiyotik ve elektrolit kullanın. Aynı zamanda yemine aspur ve az yulaf ekleyin. 2 gün içinde düzelmez ise antibiyotik bir ilaç gerekebilir.
ben haftada 1 kus kumu veriyodum unutmusum vermeyi ondan da kaynaklanabilirmi birde vitamin onerirmisiniz?

Oyla 0
multi vit şuan için quiko, gervit-w gibi bir çok marka seçilebilir.

Oyla 0
Yavru yemi derken hangi yem bu? içerikten bir fotoğraf talep ediyorum. avisol, avi-vit gibi ürünler düşük bütçeli ama faydası düşük ürünler. Hiç olmamasından iyidir ama bir tık üstü bölünmüş ürünler alabilirsiniz. Pet ürün satan siteler var akyolkardesler, petmarketburada gibi. İNcelemenizi tavsiye ederim. Onlara 15-20 TL vermektense, atıyorum gervit-w nin bölünmüşüne 40 TL verin

Oyla 0
Nasıl bir sınıflama yaptılar bilmiyorum. Yavru yemi deyince benim aklıma kabuksuz yem geliyor ama kullanmadığım bir ürün olduğu için bilemedim. Yarın yemden görüntü atınız. (kabından değil)

Oyla 0
Değiştirmeye gerek yok ama yem karışımına biraz müdahale etmeniz gerekebilir. Aspur + ak darı ilavesi gerekiyor bu yem için.

Oyla 0
Geri